Kleurboek

Publiceer een kleurboek of creëer een verzameling mandala's voor een meer volwassen doelgroep. Laat je fantasie de vrije loop en print al je ideeën. Personaliseer ze zoals je zelf wilt: kies het formaat, het materiaal, de laminering en de meest geschikte veredeling om je project zo mooi mogelijk te maken.

  • Al vanaf één exemplaar

Aangepaste kleurboeken

Wilt u aangepaste kleurboeken afdrukken? Het is snel en gemakkelijk om dit online te doen met Pixartprinting. Met slechts een paar klikken kunt u uw voorkeursopties voor aanpassing kiezen, zoals het formaat, de oriëntatie en het papiersoort voor de binnenpagina's en de omslag. Uw nieuwe kleurboeken worden gemaakt met geniete binding, de snelste en goedkoopste bindmethode. Ze worden direct bij u thuis afgeleverd met stipte levering. Neem een kijkje!

Kleurboekdruk vanuit PDF

Onze druksystemen verwerken PDF-bestanden op schaal 1:1. We raden aan om de Instructies en Sjabloon van onze website te downloaden om u te helpen uw drukbestand correct in te stellen. Het kost slechts een paar klikken om uw bestelling te plaatsen:

  1. Download de Instructies en Sjabloon om uw PDF correct in te stellen.
  2. Selecteer uw voorkeursopties voor aanpassing om uw kleurboeken af te drukken.
  3. Dien uw bestelling in en upload uw kunstwerk om uw aankoop te voltooien.

Als u vragen heeft, kunt u ons klantenserviceteam om hulp vragen. U kunt hen bereiken via de live chat, e-mail of telefoon.

Kleurboeken en andere uitgeefproducten

In onze categorie gewijd aan het drukken van tijdschriften, boeken en catalogi, vindt u tal van andere uitgeefproducten: brochures, handleidingen, menu's, strips, enz. We bieden tal van aanpassingsopties, van formaat tot het papiersoort voor de pagina's en de omslag. Ontdek ze allemaal en druk uw boeken af met slechts een paar klikken!