Notitieschriften

Notitieschriften zijn een onmisbaar product voor op kantoor en het perfecte promotiegadget om aan uw klanten te geven: we hebben drie formaten en vier verschillende opties voor het ontwerp van het binnenwerk: ruitjes, lijntjes, stipjes of blanco pagina's. En voor de bindwijze van uw notitieschriften kunt u kiezen uit spiraalgebonden, geniet gebonden of gelijmd gebonden.

  • Formaat: A4, A5 en A6
  • Pagina's: 40, 60, 80 of 100

Gepersonaliseerde Schriften

Promoot je merk met een nuttig en dagelijks gebruiksvoorwerp, zoals een gepersonaliseerd schrift! Vandaag de dag biedt Pixartprinting je de mogelijkheid om je gepersonaliseerde schriften online te drukken, op een gemakkelijke en snelle manier. We bieden schriften aan in A4, A5 of A6 formaat met verschillende bindmogelijkheden. Je kunt je grafische ontwerp op de kaft drukken en het ontwerp van de binnenpagina's kiezen (blanco, gelinieerd of geruit). Zodra je bestelling compleet is, ontvang je ze direct op je kantoor met snelle en punctuele levering.

Print je Gepersonaliseerde Schriften Online

Print je gepersonaliseerde schriften online en geef ze aan collega's, partners en klanten. Ze zullen helpen om je activiteiten te promoten en je onmiddellijk herkenbaar te maken. Je kunt ze toevoegen aan je mediakits, samen met een gepersonaliseerde pen en een gepersonaliseerd potlood, om je gasten alles te bieden wat ze nodig hebben voor hun notities. Je kunt ze ook uitdelen tijdens beurzen en evenementen, om herinnerd te worden door de mensen die je daar hebt ontmoet.

Op de kaft van het schrift kun je afdrukken wat je wilt, van het logo van je activiteit tot een representatief beeld van je bedrijf of vereniging. De keuze is aan jou!

Formaten en Binding van Gepersonaliseerde Schriften

Voor het afdrukken van je nieuwe gepersonaliseerde schriften kun je het formaat kiezen dat je verkiest:

  • A4 Formaat (29,7 x 21 cm)
  • A5 Formaat (14,8 x 21 cm)
  • A6 Formaat (10,5 x 14,8 cm)

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om het type binding te selecteren dat het best past bij je schriften. De metalen binding is de meest eenvoudige en directe methode, uitgevoerd door het aanbrengen van twee nietjes op de rug van het schrift. De spiraalbinding, zoals de naam al doet vermoeden, wordt uitgevoerd met een metalen spiraal waarin de pagina's en de kaft worden verzameld. De brochebinding, daarentegen, gebruikt lijm om de pagina's en de kaft samen te voegen.

Gepersonaliseerde Schriften en Andere Kantoorproducten

Naast gepersonaliseerde schriften vind je in onze uitgebreide online catalogus veel andere kantoorproducten. We raden je ook aan om eens te kijken naar de gepersonaliseerde notitieblokken, het briefpapier en de doorschrijfblokken, ideaal voor notities. Je kunt ook nuttige gepersonaliseerde mappen afdrukken om te voorkomen dat je notitiebladen door het kantoor verspreid raken. Ontdek ze!