Brochures

Als u dun en veelzijdig communicatiemateriaal nodig heeft, vindt u bij ons het product dat aan uw wensen voldoet: praktisch geniet gebonden en makkelijk te raadplegen brochures zijn perfect voor een doeltreffende presentatie.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Presenteer uw merk, print uw verhaal
Vat uw volledige bedrijfsgeschiedenis samen in een bedrijfsbrochure. Presenteer nauwkeurig en accuraat al uw sterke punten en de waarden die uw merk uniek maken. Creëer een product op maat van uitstekende kwaliteit.
Maak indruk met het juiste product!
Creëer een brochure met informatie over uw bedrijf, producten en diensten om de meerwaarde en kenmerken ervan aan uw klanten te tonen: deze praktische en voordelige brochures zijn ook perfect voor mailings of huis-aan-huisverspreiding.

Print uw brochures online

Een brochure is een boekje met een beperkt aantal pagina's, dat wordt gebruikt voor informatieve of reclame doeleinden. Hij kan snel doorgebladerd worden om een verscheidenheid aan informatie over een bedrijf, een dienst of een evenement te verkrijgen. De productiekosten zijn erg laag en er wordt vaak een groot aantal exemplaren gedrukt. Bij Pixartprinting kunt u uw brochures online printen op makkelijke en snelle wijze. Op deze pagina kiest u de bindwijze die u wenst: geniet gebonden brochures, gelijmd gebonden brochures, spiraalgebonden brochures. Verder kiest u op de productpagina de personaliseringsopties die het best zijn om uw ideale brochure vorm te geven. Nadat u de configuratie heeft voltooid en de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u het product rechtstreeks thuis of op kantoor met onze snelle en stipte levering.

De soorten bindwijze voor uw brochures

Uw nieuwe brochures worden op hoge resolutie gedrukt en zijn uniek door hun stralende kleuren en scherpe details. Voor de bindwijze bieden we verschillende opties:

  • Geniet gebonden brochures: de pagina's van uw nieuwe brochure worden aan elkaar en het omslag gehecht met eenvoudige metalen nietjes. Dit is de voordeligste bindwijze, maar ook makkelijk en snel. En het meest gebruikt voor brochures.
  • Gelijmd gebonden brochures: met speciale lijm worden de pagina's aan het omslag gehecht. Dit wordt vooral gebruikt voor de productie van boekjes of boeken met een groter aantal pagina's.
  • Spiraalgebonden brochures: de pagina's van de brochure worden aan een zijde geperforeerd waardoor een metalen spiraal wordt gestoken. Dit is een eenvoudige en snelle bindwijze.

Print brochures en andere producten voor uw communicatie

Op onze website kunt u talloze oplossingen vinden voor het drukken van uw projecten. Drukken en binden van al uw publicaties in een paar klikken: brochures, boeken (ook met harde kaft), catalogi, tijdschriften en nog veel meer. U kiest de bindwijze die u wenst om uw perfecte product vorm te geven: geniet gebonden, gelijmd gebonden of genaaid gebonden, spiraalgebonden. We bieden u een afdruk in hoge resolutie op een ruim assortiment standaard of speciaal papier.