Manga

Heb je een manga getekend, wil je deze naar uitgevers sturen, online proberen te verkopen of gewoon aan vrienden geven? De meest klassieke bindwijze, gelijmd gebonden, geeft je vast een goede start: een eenvoudige en voordelige oplossing waarmee je een product van hoge kwaliteit kunt drukken.

  • Ruime keuze aan papiersoorten
  • Al vanaf één exemplaar
  • Laminering en veredeling mogelijk

Aangepaste manga-drukwerk

Ben je een aspirant Mangaka en wil je je eigen aangepaste manga afdrukken? Met Pixartprinting kan je dit snel en gemakkelijk online doen door je favoriete aanpassingsopties te kiezen. Je kan het formaat, de oriëntatie, het type omslag en papier voor de binnenpagina's selecteren. Je kan ook laminering toevoegen en de omslag verfraaien met een speciale afwerking. Gebruik onze hoogwaardige drukservice en je kan zelfs manga afdrukken in kleine hoeveelheden, vanaf slechts één exemplaar. Ontdek alle voordelen!

Manga met perfecte binding

Je nieuwe aangepaste manga zal een elegante perfecte binding hebben. De binnenpagina's worden aan de omslag gelijmd en het zal gemakkelijk zijn voor je lezers om door te bladeren. Je kan het type papier kiezen dat je voor de pagina's en de omslag prefereert. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen. Vind het beste voor jouw manga!

Bestel je aangepaste manga online

Met Pixartprinting is het gemakkelijk om aangepaste manga op deze pagina af te drukken met slechts een paar klikken:

  1. Download het instructiebestand en de sjabloon omdat ze je helpen om je afdrukbestand correct in te stellen.
  2. Selecteer je favoriete aanpassingsopties.
  3. Dien je bestelling in en upload je PDF-bestand om je aankoop te voltooien.

Manga en andere publicatieproducten afdrukken

In onze uitgebreide online catalogus vind je naast manga ook tal van andere publicatieproducten: boeken, catalogi, tijdschriften, brochures, etc. Vind het perfecte bindingstype voor je afdrukken en maak je eigen boeken! Het is snel en eenvoudig met Pixartprinting.