Herbruikbare etiketten

Laat een indruk achter, maar geen sporen: print uw herbruikbare statische stickers en personaliseer uw producten op een niet-permanente manier. Verander van plek, bevestig ze en haal ze weer weg als u dat wilt. De herbruikbare statische stickers zijn ideaal voor het tijdelijk decoreren van objecten en producten zonder de ondergrond te beschadigen.

  • 2 verschillende materialen
  • Ook voor automatische etiketteermachines
  • Ook kleine hoeveelheden

Plakken en herplakken zonder sporen achter te laten

Wilt u graag stickers plakken maar bent u bang dat u zich daarna bedenkt? Dat probleem is vanaf nu opgelost.

De herbruikbare etiketten van Pixartprinting kunt u dankzij de lage hechting eenvoudig weer van een product afhalen, zonder sporen achter te laten.

Creëer uw eigen universele herbruikbare etiketten

Dankzij het grote aanbod van Pixartprinting kunt u nu gepersonaliseerde stickers maken. Laat uw creativiteit de vrije loop en kies de eigenschappen die het best bij uw merk passen.

  1. Formaat: u kunt zelf de afmetingen van uw herbruikbare etiketten kiezen, van minimaal 1x1 cm tot maximaal 30x30 cm. En naast de bestaande vormen (rond, vierkant en rechthoekig) kunt u kiezen voor een gepersonaliseerd formaat en snijvorm.
  2. Materiaal: u heeft twee opties, beide zijn makkelijk verwijderbaar en laten geen sporen achter. De Refix transparante statische sticker is een dun laagje van ultra transparant polyester van 125 μm, speciaal behandeld om statisch op gladde oppervlakken te kleven (ruiten, ramen, metaal of ander materiaal). Het is 100% recyclebaar en pvc-vrij. De gecoate en verwijderbare sticker is van glanzend, wit klevend papier. Hij kleeft op alle oppervlakken en geeft de kleuren stralend weer.
  3. Uitdraairichting: u kunt kiezen uit vier opties: 0º, 90º, 180º en -90º.
  4. Afstand tussen de etiketten: er moet minimaal 0,4 cm tussen de etiketten zitten.
  5. Verdeling in rollen: u kunt de stickers op vier manieren verdelen. Op een rol van 33 cm hoog, twee rollen van 16,5 cm hoog, drie rollen van 11 cm hoog of zes rollen van 5,5 cm hoog.
  6. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst.
  7. Afwerking: krasbestendige lak Labellife 3.

Gebruikstoepassingen

De verwijderbare gecoate etiketten zijn zeer veelzijdig: ze kunnen op elk soort oppervlak geplakt worden. Als u uw etiketten op uw etalageruiten wilt gebruiken of op een ander glad oppervlak, kunt u het best voor de refix transparante statische sticker kiezen.

Producten om te combineren met de etiketten

Met ons monsterpakket etiketten op rol kunt u zelf het materiaal aanraken. Wilt u wel etiketten printen, maar heeft u weinig tijd, dan zijn onze voorgeconfigureerde etiketten op rol de beste oplossing.