Sandwich

Smart-x®, KAPA®tex en Sandwich: deze 3 materialen bestaan uit een kern van piepschuim tussen twee harde oppervlakken die een uitstekende afdrukkwaliteit garanderen. Het belangrijkste voordeel van deze gecombineerde materialen is hun lichtheid, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van displays, foto's, afbeeldingen en informatieborden.

  • 2 verschillende diktes
  • Vierkant of op vorm gesneden
  • Lak verkrijgbaar
  • Vanaf 14 x 14 cm

Sandwichplaat bedrukken: ideaal voor binnen en buiten

Sandwichplaat is een praktisch materiaal dat geschikt is voor allerlei drukprojecten. Sandwich bestaat uit twee gladde platen met een verbindingsmateriaal ertussen. Ze zijn licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Sandwichpanelen zijn bijzonder stevig en gaan lang mee, en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Sandwich voor displays, informatieborden en meer

Sandwich is een bedrukbaar materiaal met een kern van piepschuim tussen twee harde oppervlakken die een uitstekende drukkwaliteit garanderen. Sandwichplaten zijn licht maar toch stevig, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van displays en informatieborden en het afdrukken van foto’s en afbeeldingen.

Pixartprinting heeft 4 soorten Sandwich-materialen:

  • Sandwich Smart-X® 10 mm: Dubbel paneel met een kern van piepschuim en buitenkant van massief polystyreen. Stevig en heel licht. De levensduur buiten is maximaal 2 jaar, binnen onbeperkt. Het maximale bedrukbare formaat is 190 x 290 cm.
  • Sandwich 10 mm: Dubbel paneel met oppervlakken van Forex en een geschuimde binnenkant. Bijzonder licht en tegelijkertijd zeer stevig. Het maximale bedrukbare formaat is 190x290 cm.
  • KAPA®tex 5 mm: Licht schuimpaneel met een kern van polyurethaan van hoge kwaliteit. De oppervlakken van in latex geïmpregneerd papier hebben een gegaufreerde textuur die overeenkomt met die van een schildersdoek. Het maximale bedrukbare formaat is 136 x 290 cm.
  • Sandwich 5 mm: Licht schuimpaneel met een kern van piepschuim en oppervlakken van mat gelamineerd karton waardoor het vochtbestendig is. Het maximale bedrukbare formaat is 136 x 290 mm.

Kies het type ondergrond dat het beste past bij uw project en bedruk uw sandwich panelen in een paar klikken.

Sandwichpaneel bedrukken bij Pixartprinting

Nadat u het juiste materiaal voor uw sandwichpaneel heeft gekozen, kiest u het formaat. Pixartprinting heeft de volgende standaardformaten:

  • Rechthoekig formaat: 50x70 cm, 70x50 cm, 70x100 cm, 100x70 cm, 100x140 cm, 140x100 cm;
  • Vierkant formaat: 50x50 cm, 70x70 cm, 100x100 cm, 110x110 cm, 140x140 cm.

U kunt ook kiezen voor een aangepast formaat. Kies ook de gewenste snede, Vierkant of In vorm gesneden. Kiest u voor In vorm gesneden, dan volgt de ondergrond exact de randen van de afbeelding. Om uw afdruk extra te beschermen, kiest u voor een beschermende, krasvaste lak.

Sandwichplaats en andere harde materialen bij Pixartprinting

Bij Pixartprinting vindt u een groot assortiment van bedrukbare harde materialen voor al uw communicatieprojecten. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen. Welk materiaal u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een afdruk van hoge kwaliteit en heldere kleuren. Meer weten over de verschillende materialen? Bestel het monsterpakket Harde materialen en ontdek welke het beste bij uw project passen.