Andere formaten

Als u niet het juiste product voor uw project en uw behoeften vindt, kunt u het creëren dankzij de andere beschikbare formaten: 15 verschillende soorten vouwen en vele standaard- of aangepaste formaten, om een communicatie op maat te creëren. Ideaal voor buitengewone folders of originele en opvallende informatiebrochures.

Speciaal drukwerk: bestel het online bij Pixartprinting

Speciaal drukwerk voor andere formaten

Wat voor drukwerk je ook nodig hebt, bij Pixartprinting bestel je het eenvoudig online. Omdat het onze missie is de klant altijd tevreden te stellen, bieden we ook de mogelijkheid om andere formaten te drukken. Heb je speciaal drukwerk nodig voor een origineel ontwerp? Wij zorgen ervoor dat je het formaat van je wensen krijgt.

Speciaal drukwerk: keuze uit vele papiersoorten

Voor je op maat gemaakte folders, flyers of brochures bieden we verschillende opties. Kies uit maar liefst zeventien formaten of een gepersonaliseerd formaat. Je kunt alleen de voorkant laten bedrukken of zowel de voor- als achterkant, met hetzelfde ontwerp of verschillende ontwerpen. We hebben drie standaard papiersoorten:

 • Classic demimatt: wit, mat gecoat papier dat details van afbeeldingen beter laat uitkomen en tekst scherp weergeeft.
 • Classic gloss: wit, glanzend gecoat papier dat voor afbeeldingen met rijke en levendige kleuren zorgt die lang mooi blijven.
 • Klassiek Usomano: standaard wit, ongecoat papier dat eenvoudig en veelzijdig is.

En acht premium papiersoorten:

 • Ice White: natuurlijk papier met reliëf aan beide zijden, gekenmerkt door een hoge helderheid.
 • Mohawk Superfine soft white structuurpapier: ivoorwit papier met een onregelmatig oppervlak, voor een enigszins ambachtelijk karakter.
 • Parelmoerpapier: dit papier wordt gekenmerkt door een oppervlak met een uniek parelmoereffect, dat het licht weerkaatst en de details van je ontwerp mooi uit laat komen.
 • Extraprint: een papiersoort met een fluweelzacht oppervlak van bijzonder hoge kwaliteit en een hoge helderheid, ideaal voor de weergave van levendige en realistische kleuren.
 • Papier Rembrandt: een unieke papiersoort dankzij het geribbelde oppervlak, met name geschikt voor hoogwaardige producten zoals belangrijke documenten.
 • Gerecycled papier: een duurzame, dus verantwoorde keuze waarbij niets wordt afgedaan aan de kwaliteit. Volledig gemaakt van gerecyclede vezels.
 • Turner: met structuur aan beide zijden, een bijzonder effect dat lijkt op sinaasappelschil.
 • Underwood: het lijkt een beetje op gerecycled papier, heeft een glad oppervlak met onregelmatige details (spikkels en streepjes). Voor een vintage-effect.

Mocht je nog vragen of twijfels hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag!

Kies de kwaliteit van Pixartprinting voor je speciale drukwerk

Bij Pixartprinting ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn toonaangevend op het gebied van online printdiensten en streven voortdurend naar innovatie met geavanceerde druktechnieken en duurzame materialen. Wij garanderen snelle levertijden en zorgen dat je je speciale drukwerk in een oogwenk in huis hebt.