Neutrale etiketten op maat

Onze neutrale etiketten op maat zijn de ideale oplossing voor iedereen die zelf de vorm van de etiketten wil kiezen en ze ook zelf wil printen. De afmetingen en de vorm van de rol kunnen worden aangepast op basis van de gebruikte printer. Onze etiketten zijn compatibel met bijna elke gewone en industriële printer.

  • Aanpasbare vorm en afmetingen
  • Vele materialen beschikbaar
  • Ook voor automatische etiketteermachines.

Witte etiketten op rol

De witte etiketten zijn de perfecte oplossing voor professionals die zelf hun eigen etiketten willen printen. Ze kunnen met een thermische printer worden afgedrukt of met een klassieke inktprinter, en worden geleverd op aanpasbare rollen. U kunt het materiaal kiezen dat het best past bij uw witte etiketten, het formaat en de afmetingen, de afstand tussen de etiketten en nog veel meer. Bestellen is simpel. Dat doet u met een paar klikken op deze pagina, door de opties te selecteren die het best bij uw wensen passen. Dan beschikt u over etiketten op maat, klaar om te bedrukken met uw ontwerpen.

Bestel witte etiketten voor printers

De etiketten voor printers worden geleverd op rol. Op deze pagina kunt u de opties selecteren om ze helemaal naar uw smaak te maken:

  • Materiaal: de witte etiketten zijn verkrijgbaar in wit polypropyleen, in gecoat papier of ongecoat papier, en in natuurlijk wit papier. De keus voor het materiaal hangt af van welke printer u gebruikt en het resultaat dat u wilt bereiken.
  • Formaat en afmetingen: u kunt een van de vooraf gedefinieerde formaten kiezen (rond, vierkant, ovaal, rechthoekig) of een gepersonaliseerd formaat. U kiest de breedte en hoogte van het etiket.
  • Rolafwikkeling en uitdraairichting: de witte etiketten kunnen aan de binnenkant of de buitenkant van de rol worden geplaatst. U kunt ook de uitdraairichting van het etiket kiezen.
  • Diameter van de rol: u kunt de interne diameter van de rol kiezen.
  • Aantal etiketten per rol: u kunt het aantal etiketten per rol kiezen en het aantal rollen dat u nodig heeft.
  • Snijmethode: de witte etiketten worden die cut geleverd. Alleen de sticker is gesneden, niet het materiaal waar het op geleverd wordt, zodat u het etiket makkelijk loshaalt.

Thermische etiketten voor professioneel gebruik

De "thermische etiketten" zijn speciale witte etiketten die u kunt bedrukken met een thermische printer, die warmte gebruikt in plaats van inkt om de afbeelding te drukken. Er zijn twee soorten thermische printers: printers met thermische transfer en printers met directe thermische transfer. De eerste gebruiken een lint (kunststof inktlint) en zorgen voor een goede kwaliteit afdruk in zwart-wit of in kleur op verschillende ondergronden. De tweede zijn sneller maar kunnen alleen zwart-wit printen op thermisch materiaal, wat veel voordeliger is.

Vergeet niet dat u voor de printers met direct thermische transfer voor thermisch materiaal moet kiezen. De klassieke papieren etiketten en die van polypropyleen zijn niet geschikt voor deze manier van printen.

Witte etiketten voor inktprinters

Onze witte etiketten kunnen ook met traditionele inktprinters worden bedrukt. De "inkjet" printers worden veel gebruikt op kantoren om adreslabels, verzendlabels en prijslabels af te drukken. Door de rol aan te passen heeft u de perfecte witte etiketten voor uw printer.

Witte etiketten en gepersonaliseerde etiketten

Naast de witte etiketten op rol, vindt u in ons assortiment veel andere soorten etiketten. Bij de gepersonaliseerde etiketten vindt u bijvoorbeeld onze etiketten op rol die u op veel manieren kunt gebruiken: ze helpen een sterke identiteit voor uw producten te creëren: etiketten voor bier, etiketten voor wijn, garantiezegels en nog veel meer.