Etiketten voor wijn en likeur

Geef uw flessen meerwaarde met de etiketten voor wijn en likeur. Ze zijn bestand tegen vloeistoffen, uw ontwerp blijft mooi als ze worden ondergedompeld in water en ijs en ze behouden een goede hechting, zelfs in contact met natte oppervlakken. Wijnen, sterke dranken, frisdranken: laat uw product opvallen in de schappen.

  • 21 verschillende materialen
  • Ook voor automatische etiketteermachines
  • Ook kleine hoeveelheden

Etiketten voor wijn en likeur: een luxe etiket voor een uniek product

Op zoek naar etiketten voor wijn, likeur of andere alcoholische dranken? Etiketten voor alcoholische dranken moeten natuurlijk opvallen in het schap en de unieke uitstraling hebben die bij het product past. Maar deze etiketten moeten ook stevig zijn en mooi blijven, ook als de fles bijvoorbeeld in een ijsemmer wordt gezet.

Pixartprinting gebruikt de modernste technologie en biedt haarscherp afgedrukte etiketten die lang meegaan. Kies uit talloze opties om uw etiketten een unieke uitstraling te geven. Voor een luxe look-and-feel kunt u de etiketten laten veredelen en bepaalde details extra uitlichten.

Creëer uw ontwerp, maak een keuze uit de verschillende opties en bestel uw etiketten voor wijn en likeur in een paar klikken. Dankzij onze snelle levering heeft u ze binnen enkele dagen in huis.

Etiketten voor wijn en likeur: vormen en afmetingen

Pixartprinting biedt veel verschillende mogelijkheden om uw etiketten voor wijnflessen te personaliseren, waardoor uw stickers perfect aansluiten bij uw merk en product. Er zijn drie standaardformaten: rond, vierkant en rechthoekig. Het is ook mogelijk om een eigen, aangepaste vorm te gebruiken. Kies dan voor de optie Aangepast formaat en vorm. De afmetingen van de etiketten voor wijn en likeur gaan van minimaal 1x1 cm tot maximaal 30x30 cm.

Etiketten voor wijnflessen en likeurflessen

De keuze voor het juiste materiaal voor etiketten voor wijnflessen en likeurflessen is cruciaal. Elke papiersoort heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen.

  • Gesatineerd papier: wit zelfklevend papier met parelmoer glans, met gesatineerd effect. Geschikt voor de wijn- en evenementenbranche en voor luxeproducten.
  • Zwart in de massa gekleurd papier: zwarte zelfklevend papier van hoge kwaliteit, dat ook blijft plakken op vochtige oppervlakken en bij lage temperaturen. Is bestand tegen het onderdompelen in water en ijs, aangeraden voor flessen van donkerkleurig glas.
  • Vetvrij papier met vilteffect: natuurlijk zelfklevend ongecoat papier van hoge kwaliteit dat bestand is tegen vetvlekken. Het ruwe oppervlak zorgt voor een stofachtig effect.
  • Betulla vergépapier: zelfklevend krijtwit vergépapier van zuivere cellulose, schimmel- en vochtwerend. Ideaal voor etiketten op kwaliteitsproducten, zoals wijnflessen en luxeartikelen. De bijzondere bestendigheid tegen water en ijs maakt deze etiketten perfect voor de personalisatie van drankflessen.
  • Stropapier met plantaardige vezels: Zelfklevend gecoat papier met plantaardige vezels van grassen. Wordt gekenmerkt door een bruingele kleur en imperfecties in de structuur, waardoor het er milieuvriendelijk uitziet.

Weet u nog niet welk materiaal u wilt gebruiken voor etiketten? Vraag dan een monsterpakket Etiketten en stickers aan om de verschillende materialen te bekijken en aan te raken.

Etiketten voor wijn lamineren en veredelen

Geef uw etiketten een luxe uitstraling door ze te lamineren of veredelen. De kraswerende lak Labellife 3 zorgt ervoor dat de etiketten extra lang mooi blijven, ook tijdens de distributie van het product. Mat of glanzend lamineren geeft het etiket een aantrekkelijke afwerking en beschermt de print.

Het etiket kan ook op verschillende manieren worden veredeld met een bijzondere afwerking, bijvoorbeeld met 3D-lak of een afwerking met metallic effect. 3D-lak geeft het etiket een opvallend reliëfeffect. En een goudkleurige of zilverkleurige afwerking laat bepaalde details extra opvallen.

Wijnetiketten, flessenhalslabels en verpakkingen voor flessen

Behalve etiketten vindt u bij Pixartprinting nog meer producten voor het verpakken van wijn, likeur en andere dranken. Voeg bijvoorbeeld flessenhalslabels toe aan uw verpakkingen. Flessenhalslabels laten het product extra opvallen en vertellen de klant meer over het product of het bedrijf. Voor een luxeverpakking kunt u een kijkje nemen bij onze verpakkingen voor flessen, die u ook helemaal kunt personaliseren. U vindt hier bijvoorbeeld flessendozen voor een of meerdere flessen, en flessentassen.