Etiketten voor wijn en likeur

Geef uw flessen meerwaarde met de etiketten voor wijn en likeur. Ze zijn bestand tegen vloeistoffen, uw ontwerp blijft mooi als ze worden ondergedompeld in water en ijs en ze behouden een goede hechting, zelfs in contact met natte oppervlakken. Wijnen, sterke dranken, frisdranken: laat uw product opvallen in de schappen.

 • 11 verschillende materialen
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden

Creëer uw eigen luxe lijn

Lekker en mooi om te zien: de perfecte alcoholische drank om indruk te maken op uw klanten. Met de etiketten voor wijn en likeur van Pixartprinting promoot u uw merk met de juiste prikkels.

Realiseer uw idee en creëer de perfecte stickers voor uw bedrijf.

Print uw perfecte etiketten online

U kunt uit verschillende personaliseringsopties kiezen, waardoor uw stickers perfect aansluiten op uw merk.

 1. Formaat: laat uw creativiteit de vrije loop, personaliseer het formaat en de snijvorm. Er zijn ook drie voorgedefinieerde vormen beschikbaar: rond, vierkant en rechthoekig. U kunt de grootte van uw etiketten zelf kiezen, van minimaal 1x1 cm tot maximaal 30x30 cm.
 2. Materiaal: van de elf opties, zijn drie het meest geschikt. Als u een luxeproduct wilt creëren, gebruik dan gesatineerd papier: dankzij de parelwitte kleur en het satijnachtige effect is dit papier perfect voor deze branche. Heeft u liever etiketten die bestand zijn tegen vlekken van olie en plantaardige vetten die ideaal zijn voor gebruik op glas, kies dan voor vetvrij natuurlijk papier en vetvrij vergépapier. Maar u kunt ook een van de andere materialen gebruiken: zwart in de massa gekleurd papier, Betulla vergépapier, wit polypropyleen, transparant polypropyleen, natuurlijk wit papier, klassiek gecoat en klassiek ongecoat papier.
 3. Uitdraairichting: u kunt kiezen uit 0º, 90º, 180º en -90º.
 4. Afstand tussen de etiketten: er moet minimaal 0,8 cm tussen twee etiketten zitten.
 5. Binnendiameter rol: 76 mm.
 6. Verdeling in rollen: u kunt het aantal rollen waarop u uw stickers wilt drukken zelf kiezen uit vier opties: een rol van 33 cm hoog, twee rollen van 16,5 cm hoog, drie rollen van 11 cm hoog of zes rollen van 5,5 cm hoog.
 7. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst.
 8. Afwerking: krasbestendige lak Labellife 3.

Producten om te combineren met de etiketten voor wijn en likeur

Als u uw producten nog meer wilt verfijnen, kunt u onze flessenhalslabels bestellen. Voor een luxeverpakking kunt u een kijkje nemen bij onze flessenhouders.