Pvc-vrije banners

Pvc-vrije banners zijn een stevig en duurzaam product van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt zonder het gebruik van pvc en vertegenwoordigen een milieuvriendelijkere keuze: ze zijn lichter dan standaard banners, maar garanderen dezelfde prestaties doordat ze bestand zijn tegen scheuren en weersinvloeden. Pvc-vrije banners zijn ideaal voor binnen- en buitentoepassingen en de perfecte oplossing voor het creëren van een opvallend product dat overal en onder alle weersomstandigheden kan worden gebruikt.

  • 100% pvc-vrije materialen
  • Personaliseerbaar met oogjes en doekspanner
  • Optionele verstevigde rand

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

PVC-vrije Banners

PVC-vrije banners zijn de ideale oplossing voor impactvolle en tegelijkertijd duurzame promotie. Ze zijn namelijk vrij van PVC en daardoor gemakkelijker te recyclen. Bovendien hebben ze een matte achterkant die geen licht doorlaat en daardoor een volledige beeldzichtbaarheid garandeert. Bij Pixartprinting heeft u de mogelijkheid om uw gepersonaliseerde PVC-vrije banners te printen. Kies de gewenste personalisatieopties en bestel ze met slechts een paar klikken!

Gepersonaliseerde PVC-vrije Banners

Het personaliseren van uw nieuwe PVC-vrije banner is eenvoudig en snel. U kunt dit doen via deze pagina door het formaat, de oriëntatie, accessoires en eventuele randversterking te selecteren. Voeg ringen en spankoorden toe aan de banner om hem klaar te maken voor gebruik. U kunt hem binnen enkele minuten aan een hek of muur bevestigen. Uw reclameboodschappen zullen niet onopgemerkt blijven!

Print uw PVC-vrije Banner

Hoe bestelt u uw PVC-vrije banner? U kunt dit doen via deze pagina met slechts een paar klikken:

  1. Download het sjabloon en de instructiebestanden van de pagina. Ze helpen u bij het correct instellen van uw drukbestand.
  2. Selecteer de gewenste personalisatieopties.
  3. Plaats uw bestelling en upload uw drukbestand om de aankoop te voltooien.

U ontvangt uw nieuwe PVC-vrije banners rechtstreeks op kantoor (of bij u thuis) met snelle en punctuele verzending.