Verpakkingstape

Als u een veilige en milieuvriendelijke sluiting nodig heeft, vertrouw dan op onze verpakkingstape. Hij is 100% personaliseerbaar en bestaat uit papier en plantaardige lijm. De tape is ontworpen om ongeoorloofde pogingen tot opening te voorkomen; als hij geforceerd wordt, raakt de verpakking beschadigd en wordt duidelijk dat ermee is geknoeid.

 • Wit of lichtbruin
 • Om te bevochtigen
 • Versterkt met draden

Bedrukte tape met bedrijfsnaam of logo

Bedrukte tape met uw bedrijfsnaam of logo is een effectieve en voordelige manier om uw bedrijf extra zichtbaarheid te geven. Ook een simpel pakket kan met bedrukt tape een reclameboodschap overbrengen. Elke gelegenheid om uw logo in de kijker te spelen is er één, dus maak slim gebruik van dit doeltreffende promotiemiddel. Daarnaast kan bedrukte tape ook dienen om codes en andere informatie over te brengen.

Bij Pixartprinting past u uw tape helemaal aan uw huisstijl en wensen aan. Met de professionele en persoonlijke uitstraling van bedrukte tape maakt u uw pakketten en verpakkingen helemaal af.

Bedrukte tape: voor originele en herkenbare verpakkingen

Bedrukte tape met logo of bedrijfsnaam is een uitstekende manier om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Een aantrekkelijke, originele en herkenbare verpakking kan de ontvanger inspireren om er een foto van maken en op sociale media delen, wat weer gunstig is voor naamsbekendheid. Bestel nu uw bedrukte tape snel en eenvoudig op deze site.

Pvc tape bedrukken met logo

Laat pvc tape bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of met een eigen ontwerp. Er zijn verschillende opties om uw tape te personaliseren en aan uw huisstijl aan te passen. Pvc tape bedrukken met logo is heel simpel.

 • Kies eerst welk materiaal u wilt gebruiken voor uw bedrukte tape. Er zijn 3 verschillende materialen:
  • Pvc-tape Havana
  • Pvc-tape Wit
  • Pvc-tape transparant
 • Kies nu het formaat van het tape. Voor de breedte is er 50 of 75 mm, voor de lengte 66 of 32 m.
 • Geef het aantal kleuren aan voor de afdruk van het logo: 1,2 of 3 verschillende kleuren. We gebruiken 16 Pantone-kleuren voor een optimaal printresultaat.
 • Kies het afdrukformaat. Dit is de lengte van het afdrukgedeelte dat herhaald wordt op het tape en is beschikbaar in de volgende opties: 142 mm, 167 mm, 189 mm, 211 mm en 277 mm.

Bestel bedrukte tape voor pakketten

Het bestellen van bedrukt tape voor pakketten is heel makkelijk bij Pixartprinting. Om uw tape te personaliseren raden we u aan het template op de productpagina te gebruiken. Hierin staan instructies voor het correct instellen van uw drukbestand. Kies uit de verschillende opties voor uw bedrukte tape en bereken de prijs direct op de site. Omdat wij in grote hoeveelheden drukken kunnen wij scherpe prijzen hanteren. U betaalt dus nooit te veel. Bovendien bent u bij Pixartprinting zeker van drukwerk van hoge kwaliteit en snelle en stipte levering.

Op maat bedrukte tape bestelt u bij Pixartprinting ook in kleine oplagen. Waar wacht u nog op? Fleur uw verpakkingen op met unieke tape, bedrukt met uw design.

Bedrukte tape en originele verpakkingen voor al uw producten

De verpakking is vaak het eerste wat een klant van uw bedrijf ziet. Steek daarom werk in een goede eerste indruk! Pixartprinting biedt een breed palet aan personaliseerbare verpakkingen die u kunt bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en reclameboodschap. Behalve verpakkingstape hebben we ook allerlei soorten verzenddozen, zoals verpakkingen voor e-commerce, boekverpakkingen of flesverpakkingen. En neem ook een kijkje bij de verschillende stickers. Alle producten zijn beschikbaar met talloze opties om ze helemaal aan uw wensen en huisstijl aan te passen.