Kaartjes in standaardformaat

Dankzij de 6 verschillende formaten van standaardkaartjes kunt u elk type product labelen. Ze zijn ideaal voor kledingmerken en voor het tonen van informatie over de inhoud van jampotten, conserven of cosmetische crèmes.

  • Met goud/zilver veredeling of 3D-lak
  • Laminering mogelijk

Hangtags drukken: het juiste kaartje voor elke gelegenheid

Laat uw verpakking er uitspringen met een unieke hangtag. Met een hangtag trekt u de aandacht en zorgt u ervoor dat het product extra opvalt in het schap. Bovendien biedt een label de mogelijkheid om meer informatie te geven over het product. Pixartprinting biedt kartonnen kaartjes in standaardformaat waarmee u elk product kunt labelen.

Pixartprinting levert de hangtags snel en tegen voordelige prijzen. En natuurlijk kunt u ze helemaal aan uw product en huisstijl aanpassen. Bestel en print uw hangtags online en geef uw producten extra zichtbaarheid.

Labels drukken: alle voordelen op een rij

Heeft u een winkel of andere onderneming? Om uw producten extra te promoten en de aandacht van klanten te trekken kunt u labels bedrukken met uw logo en eventuele extra informatie over uw merk of het product.

Onze kaartjes in standaardformaat kunnen voor talloze doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld als kledinglabels, cadeaulabels, cosmeticalabels of labels voor etenswaren als jam en andere conserven. De kartonnen kaartjes hebben een gaatje zodat u ze met koord gemakkelijk kunt bevestigen aan uw verpakking of product.

Een uniek kaartje wekt de nieuwsgierigheid van klanten en laat uw product extra opvallen in het schap. Met een label vertelt u uw klanten meer over het product en het merk. Dat kan helpen de klant te overtuigen tot aankoop over te gaan.

Hangtags met logo, in uw huisstijl

Pixartprinting biedt veel keuzemogelijkheden om uw eigen unieke hangtags te maken. U kunt uit verschillende opties kiezen en uw kaartjes in standaardformaat personaliseren.

  1. Formaat: u kunt kiezen uit wel zes vormen voor uw kaartjes: klassiek (5,5x10 cm), rond (diameter van 6,5 cm), vierkant (6,5x6,5 cm), vierkant met afgeronde hoeken (6,5x6,5 cm), rechthoekig (6,5x10 cm) en rechthoekig met afgeronde hoeken (5,5 x10 cm).
  2. Materiaal: u kunt kiezen uit twee opties. Classic demimatt, mat, zeer helder, houtvrij papier met gesatineerd oppervlak. De afbeeldingen en teksten worden zeer scherp weergegeven. Classic gloss, gecoat papier, houtvrij en zeer stralend. De combinatie van de gesatineerde afwerking en hoge helderheid zorgt voor volle en realistische kleuren en een geweldige grijsschaal. Beide materialen zijn verouderingsbestendig.
  3. Gewicht: 350 g.
  4. Afdrukaanwijzingen: bedruk alleen de voorkant, of beide zijden. De twee kanten kunnen hetzelfde bedrukt worden of verschillend.
  5. Afwerking: u kunt de voorkant afwerken met een matte laminering of Soft Touch (exclusieve matte laminering met fluweelachtig effect waardoor de kleuren extra benadrukt worden).
  6. Veredeling: geef de hangtag een elegant accent door bepaalde details extra te laten opvallen met 3D-lak of goud- of zilverkleurige laminering.

Kaartjes voor trouwbedankjes

De kaartjes in standaardformaat zijn ook ideaal om te gebruiken voor bedankjes voor de gasten bij bruiloften, doopfeesten en andere speciale gelegenheden. U kunt de kaartjes bedrukken met een dankbericht en de datum, het bruidspaar of welke print u maar wilt. U kunt bepaalde details ook extra laten stralen door ze te veredelen. Een mooi aandenken aan een bijzondere dag!

Kaartjes in standaardformaat, labels en verpakkingen

Benieuwd naar andere labels? Kijk dan onze categorie Kaartjes. U vindt hier hangtags in allerlei soorten en maten, van kopkaarten, tot flessenhalslabels en kaartjes van pvc. En kent u onze etiketten al? Gebruik ze om een persoonlijk accent aan uw verpakkingen te geven.

Doe ook inspiratie op in ons assortiment verpakkingen: hier vindt u een breed scala aan hoogwaardige verpakkingen voor allerlei soorten producten.