Drop display

Kies de drop display om uw boodschap buiten te promoten, bijvoorbeeld voor uw winkel om klanten te trekken of op een drukke beurs om de interesse van passanten te wekken. De windvaste vlaggenstof is open geweven, waardoor de lucht erdoorheen kan. Zo wordt een zeileffect vermeden en stabiliteit gegarandeerd.

 • 4 formaten
 • 5 steunvoeten
 • Met draagtas

Dropflag van windvaste vlaggenstof: ideaal voor buitenreclame

Op zoek naar een promotiemiddel voor buiten? De dropflag, ook wel drop display genoemd, is precies wat u nodig hebt. Deze vlag in druppelvorm springt direct in het oog en is daarmee een uitstekende manier om de interesse van klanten, bezoekers en voorbijgangers te wekken. Plaats de dropflag in de buurt van uw verkooppunt of evenement voor extra zichtbaarheid.

Een drop display wordt gemaakt van windvaste vlaggenstof, zodat hij altijd stevig blijft staan. Dropflags van Pixartprinting worden gemaakt van hoogwaardig, weersbestendig materiaal dat lang mooi blijft.

Voordelen van een drop display

De drop display van Pixartprinting is voorzien van licht maar stevig aluminium frame en gemaakt van windvaste vlaggenstof. Dit bijzondere materiaal is open geweven, zodat de wind er geen vat op krijgt en de vlag stabiel blijft. Dat maakt de drop display uiterst geschikt voor buitengebruik. Voor het doek kunt u kiezen uit vier verschillende formaten:

 • XS: breedte 75 cm, maximale hoogte 170 cm
 • S: breedte 100 cm, maximale hoogte 230 cm
 • M: breedte 100 cm, maximale hoogte 310 cm
 • XL: breedte 150 cm, maximale hoogte 390 cm

Voor het frame heeft u de keuze uit verschillende soorten steunvoeten. Het ligt aan uw project en locatie welke steunvoet het meest geschikt is.

 • Ronde voet: geschikt voor gebruik op ene platte ondergrond zonder onregelmatigheden. Met haringen voor verankering in de grond, waar mogelijk.
 • Kruisvoet: hoge stabiliteit dankzij de x-vorm.
 • Kruisvoet met verzwaring
 • Punt: Geschikt voor gebruik of gras, zand, enzovoort.
 • Verzwaarbare voet: kan worden gevuld met water of zand. Met haringen voor verankering in de grond, waar mogelijk.

Dropflag met print bestellen

Op de productpagina kunt u eenvoudig uw dropflag met print bestellen. Download het template met de instructies voor het correct instellen van het drukbestand. Kies de gewenste opties het personaliseren van uw dropflag. Upload uw drukbestand en voltooi de bestelling. De rest doen wij! Dankzij de snelle levering heeft u uw nieuwe dropflags in een mum van tijd binnen. Natuurlijk staan onze experts ook voor u klaar bij eventuele vragen over onze producten of uw bestelling.

Hulp nodig bij het maken van een ontwerp? Pixartprinting biedt ook ontwerpdiensten. Onze grafische vormgevers kunnen u helpen bij het creëren of bewerken van uw bestanden.

Displays voor Buitenreclame en beurzen

Voor buitenreclame heeft u promotiemiddelen nodig die opvallen en de aandacht trekken. Een krachtige boodschap, ook al zien klanten hem maar een paar seconden, kan de interesse aanwakkeren in uw product of dienst. Uw verkooppunt wordt in elk geval niet over het hoofd gezien! Dropflags zijn ook heel geschikt voor het aankleden van beursstands.

Benieuwd naar onze andere producten voor buitenreclame? Kijk dan eens bij alle Displays voor buiten, met onder meer beachvlaggen, banderole displays, paalbanier en gazebo’s.