Holografische stickers

Holografische stickers zijn de perfecte oplossing om uw product maximaal te laten opvallen. Ze zijn gemaakt van gemetalliseerd polypropyleen met een spiegelende afwerking en garanderen een spectaculair holografisch effect. Kies de gewenste snijvorm uit de drie opties: die-cut of kiss-cut gestanst of op een stickervel.

  • Meer stevigheid
  • Extra dik

Gepersonaliseerde holografische stickers

Onze holografische stickers zijn de perfecte manier om uw ontwerpen te laten stralen. Ze worden gekenmerkt door een bijzonder regenboogeffect, gecreëerd door de ondergrond van holografische folie, en ze worden in hoge resolutie gedrukt. U kunt ze gebruiken als promotiegadget om uit te delen in winkels of op evenementen, of u kunt ze gebruiken om de verpakkingen van uw producten te versieren. Ze trekken hoe dan ook de aandacht. Bij Pixartprinting kunt u online uw gepersonaliseerde holografische stickers printen, op basis van een van uw bestaande ontwerpen of van een ontwerp dat u op onze website maakt. Met onze stipte leveringen ontvangt u uw holografische stickers direct op kantoor of thuis.

Wat is een holografische sticker?

Een holografische sticker heeft een glanzend en reflecterend oppervlak. Het oppervlak weerspiegelt het licht met een schitterend regenboogeffect en verrijkt de afbeelding met prachtige kleurschakeringen. Ze worden los of op een vel geleverd en u kunt ze op elk glad oppervlak plakken, zowel binnen als buiten. Holografische stickers worden ook vaak gebruikt als garantiestickers en verzegelingen op verpakkingen om de kwaliteit van het product te benadrukken.

Losse holografische stickers of op een vel

Bij Pixartprinting is "personalisatie" het sleutelwoord. U kunt bij het printen van uw holografische stickers het formaat en de vorm kiezen die u wilt:

  • Die-cut holografische stickers: zijn los verkrijgbaar en zijn uitgesneden langs de rand van het ontwerp.
  • Kiss-cut holografische stickers: ook los verkrijgbaar, worden gekenmerkt door een vierkante ondergrond, waar de sticker vanaf gehaald kan worden om geplakt te worden.
  • Holografische stickers op vel: zijn verkrijgbaar op een vel, waarop stickers van verschillende formaten en afmetingen kunnen worden geplaatst.

Druk online uw holografische stickers

Hoe kunt u uw nieuwe holografische stickers bestellen? U kunt een al bestaand ontwerp printen of een nieuw ontwerp maken op onze website. Heeft u al een afdrukbestand?

  1. Kies de personaliseringsopties die uw wenst op deze pagina.
  2. Download de Template en de Instructies om uw afdrukbestand goed in te stellen.
  3. Plaats uw bestelling en upload het bestand om de aankoop te voltooien.

Om een nieuw ontwerp op onze website te maken, kunt u Designer gebruiken, onze gratis online editor, of u kunt vertrouwen op onze ontwerpdiensten, met de hulp van een van onze professionele grafisch ontwerpers. Aan u de keus!

Holografische stickers en andere stickers

Naast onze holografische stickers vindt u op onze website ook heel veel andere gepersonaliseerde stickers die u kunt printen met uw ontwerpen: die-cut contourstickers, kiss-cut contourstickers en stickers op vel.

Om uw nieuwe stickers een driedimensionaal effect te geven, raden wij u onze domingstickers aan. En kijk eens naar onze gepersonaliseerde etiketten om uw producten nog meer glans te geven!