Gevouwen kaartjes

Als de standaardkaartjes niet volstaan, dan is de gevouwen versie ideaal om uw producten van alle nuttige en nodige informatie te voorzien. Dankzij de dubbele beschikbare ruimte kunnen ze de ingrediënten van voedselproducten, de samenstelling van kleding tonen of de geschiedenis van uw merk beschrijven.

  • Met goud/zilver veredeling of 3D-lak
  • Laminering mogelijk

Vat uw verhaal samen

Pixartprinting biedt een snelle en elegante manier om direct indruk te maken op nieuwe klanten. Onze gevouwen kaartjes, verkrijgbaar in verschillende formaten en aan te passen aan uw wensen, kunnen uw producten aanvullen met informatie over uw merk.

Pixartprinting levert binnen korte tijd en tegen voordelige prijzen de hoeveelheid gevouwen kaartjes die u wenst.

DE EERSTE INDRUK TELT

Dankzij de vele personaliseringsopties van Pixartprinting, kunt u gevouwen kaartjes ontwerpen die perfect aansluiten op uw activiteiten. Om u uw merk zo goed mogelijk te presenteren, kunt u uit de volgende opties kiezen.

  1. Gesloten formaat: er zijn vier verschillende afmetingen beschikbaar voor uw gevouwen kaartjes: 6,5x6,6 cm, 8,5x5,5 cm, 5,5x8,5 cm en 5,5x10cm.
  2. Materiaal: beide papiersoorten zijn verouderingsbestendig en houtvrij. De Classic gloss is gecoat met een zeer stralende laag, met een uitstekende grijsschaal. Gecombineerd met de gesatineerde afwerking zorgt dit voor volle en realistische kleuren. De Classic demimatt is een matte papiersoort, extra helder, met gesatineerd oppervlak. De afbeeldingen worden zeer helder weergegeven en de teksten zijn super scherp.
  3. Gewicht: 350 g.
  4. Afdrukaanwijzingen: u kunt kiezen welke tekst u op de voor- en de achterkant wilt printen. De twee zijden kunnen identiek zijn of verschillend, net wat u nodig heeft. En het is mogelijk om alleen de voorzijde te bedrukken.
  5. Afwerking: u kunt de voorkant afwerkien met Soft Touch (exclusieve matte laminering, met fluweelachtig effect, waardoor de kleuren extra benadrukt worden) of een matte laminering.
  6. Veredeling: u kunt ervoor kiezen slechts een van de kanten te verfijnen met twee processen. Goud- of zilverkleurige laminering, waarbij een filmlaagje warmgedrukt wordt op geselecteerde delen van het ontwerp. Of 3D-lak, een transparante dikke lak die digitaal op geselecteerde delen van het ontwerp wordt aangebracht. Zo wordt de buitenkant voelbaar bijzonder.

Gebruikstoepassingen

De gevouwen kaartjes kunnen overal voor gebruikt worden. Als ze uw product en merk beschrijven, worden ze een bijzonder visitekaartje voor iedereen die de kaartjes bekijkt: ze zijn dus perfect om uw activiteiten te promoten op evenementen en beurzen. En als ze veredeld zijn worden ze een luxe-accessoire voor kleding- en voedingswinkels.

Producten om te combineren met de gevouwen kaartjes

Pixartprinting biedt u een groot assortiment kaartjes, geschikt voor al uw wensen. Als u ook uw gegevens wilt achterlaten voor nieuwe klanten, kijk dan eens naar onze visitekaartjes. En onze veredelde kaarten zijn een verfijnd communicatiemiddel.