Geniet gebonden

De klassieke bindwijze met twee nietjes is ideaal voor brochures, tijdschriften en prijslijsten: eenvoudig en makkelijk door te bladeren, de beste oplossing voor dunne maar effectieve publicaties.

 • Gepersonaliseerd formaat
 • Ruime keuze aan papiersoorten
 • Laminering en veredeling mogelijk

Geniet gebonden drukwerk bij Pixartprinting

Geniet gebonden: een voordelige en doeltreffende bindwijze

Geniet gebonden is eenvoudig doch elegant en zonder twijfel de meest voordelige optie voor brochures en tijdschriften. Er worden twee nietjes aangebracht in de rug, waardoor de publicatie makkelijk door te bladeren is en er verzorgd eruitziet. Organiseer je een evenement en wil je programmaboekjes laten drukken? Of wil je dat je prijslijst er net wat netter uitziet? Geniet gebonden, ook wel geniet gebrocheerd genoemd, is ook perfect voor informatiebrochures, tijdschriften of dunne boekjes.

Bind je drukwerk eenvoudig met nietjes

Met geniet gebrocheerd kunnen documenten van maar liefst 96 pagina’s worden gebonden. Bestellen is heel makkelijk: je hoeft alleen het formaat te kiezen, de papiersoort en het gramsgewicht voor het binnenwerk en de omslag, en het aantal gewenste exemplaren. Wij zorgen voor de rest.

Creëer met een paar klikken je ideale product:

 1. Formaat: je kunt een van de vier standaardformaten (A5, A4, 16,5 x 24 cm en 21 x 21 cm) kiezen, maar als die om wat voor reden dan ook niet aan je wensen voldoen, kun je ook zelf afmetingen voor een gepersonaliseerd formaat opgeven.
 2. Afdrukstand: verticaal of horizontaal.
 3. Papier voor het binnenwerk: je kunt de papiersoort kiezen die het meest geschikt is voor je publicatie. In ons assortiment voor geniet gebrocheerd vind je verschillende soorten:
  • Mat gecoat papier - Classic demimatt: de ideale combinatie van voordeel en hoge drukkwaliteit.
  • Glanzend gecoat papier - Classic gloss: zeer glanzend materiaal voor levendige en realistische kleuren.
  • Extraprint - Extra White: papier van zeer hoge kwaliteit, geschikt voor afdrukken met een hoge definitie, met levensechte details en realistische kleuren.
  • Rembrandt: Geschept papier (met een oppervlak dat doorkruist wordt door dunne reliëflijnen), geschikt voor elegante en geraffineerd ogende producten.
  • Klassiek Usomano: Wit ongecoat papier dat met name geschikt is voor pagina’s van boeken met veel tekst of tekeningen.
  • Underwood - Woodstock betulla: Ivoorkleurig papier met onregelmatige details in het oppervlak, waardoor het er bijzonder uitziet.
  • Ice white - Constellation snow structuur: Reliëfpapier met hoge witheid, geschikt voor afdrukken van hoge kwaliteit.
  • Gerecycled papier: Papier gemaakt van 100% gerecyclede vezels.
 4. Omslag: je kunt zelf beslissen hoe de omslag eruit zal zien door het meest geschikte materiaal te kiezen. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat je brochure, boekje of tijdschrift nog langer meegaat dankzij de mogelijkheid voor laminering. Hierdoor krijgt het product ook een elegantere uitstraling. De soft touch laminering zorgt bovendien voor een fluweelzachte afwerking en laat de kleuren beter uitkomen.