Spiraalgebonden

360° te openen dus optimaal te gebruiken: dankzij de spiraalbinding kunt u uitgaven creëren die makkelijk door te bladeren zijn voor commerciële of redactionele projecten. Dankzij de spiraal, die in twee verschillende kleuren verkrijgbaar is, kan uw tijdschrift helemaal geopend worden zonder dat het er lelijk uit gaat zien.

 • Gepersonaliseerd formaat
 • Spiraal op verschillende plekken
 • Laminering en veredeling mogelijk

Wire-o drukken: voor al uw spiraalgebonden publicaties

Wire-o drukken of spiraalgebonden is een bindwijze die al heel lang wordt gebruikt. De spiraal is namelijk stevig en praktisch en ideaal voor drukwerk dat veel gebruikt wordt. Omdat de pagina’s volledig opengeslagen kunnen worden, is een spiraalrug perfect voor bijvoorbeeld productcatalogi en handleidingen. Ook voor brochures, kalenders, magazines, notitieboeken en zelfs bladmuziek is dit een handige en snelle binding.

Wire-o is een snelle en voordelige manier om al uw commerciële en redactionele projecten in een paar minuten te binden.

Wat is wire-o drukken en binden?

Wire-o drukken is een manier om boeken en documenten te binden met behulp van een spiraal. Het wordt daarom ook wel spiraalbinding genoemd. De bedrukte vellen worden op elkaar gelegd en aan de rand worden er gaatjes in gestanst. Anders dan bij andere bindwijzen, wordt er geen gebruik gemaakt van lijm of draad. De vellen worden bij elkaar gehouden met een metalen spiraal.

Wat zijn de voordelen van wire-o drukken en binden?

Het grootste voordeel van wire-o binding is het praktische aspect ervan: je kunt de publicatie 360° openen, ook als deze veel pagina’s bevat. Dit zorgt voor een heel prettige leeservaring. Het gebruik van de spiraal als bindwijze zorgt ook dat de publicatie stevig in elkaar zit en niet snel kapot zal gaan, ook bij intensief gebruik.

In een notendop biedt wire-o drukken de volgende voordelen:

 • Aantrekkelijke prijs: spiraalbinding is voordelig en snel.
 • Stevigheid van het product: je publicaties zijn bestand tegen slijtage en gaan lang mee.
 • Gemak: omdat de publicatie op 360 graden geopend kan worden, is het lezen gemakkelijk.

Kalenders, Boeken, Agenda’s: spiraalgebonden voor elk project

Spiraalgebonden is de perfecte bindwijze voor allerlei soorten projecten: van kalenders, en boekhoudboeken tot aan bladmuziek, notitieboeken en natuurlijk agenda’s in A4- of A5-formaat. Ook voor catalogi die vaak worden doorgebladerd is deze bindwijze heel geschikt.

Pdf’s drukken en binden

Waarom zelf uw pdf’s printen en ze dan moeten binden, als Pixartprinting dit ook voor u kan doen, met een professioneel resultaat? Als u op zoek bent naar een snelle, eenvoudige en betaalbare manier om uw pdf’s te printen en in te binden, dan is Wire-o drukken bij Pixartprinting de ideale oplossing.

Met een breed scala aan aanpassingsopties kunt u in een mum van tijd catalogi, boeken en kalenders van professionele kwaliteit maken. Heeft u vragen over uw ontwerp of bestelling? Onze meertalige klantenservice staat altijd voor u klaar.

Wire-o drukken: personaliseer uw uitgave

U kunt uw spiraalgebonden uitgaven helemaal aan uw wensen aanpassen.

 • Formaat: kies een standaardformaat (A5, A4, A3 of 42x15 cm), of vul uw eigen aangepaste formaat in.
 • Afdrukstand: horizontaal of verticaal.
 • Spiraalkant: geef aan aan welke kant de spiraal moet komen.
 • Papiersoort: u kunt kiezen uit verschillende papiersoorten.
 • Lamineren: door de kaft te lamineren, geeft u uw publicatie of catalogus een extra beschermlaag zodat dezze nog langer meegaat.
 • Spiraalkleur: zwart of zilverkleurig.

Wire-o afdrukken bestellen

Uw publicaties afdrukken en wire-o laten binden is bij Pixartprinting kost u maar een paar minuten. Vul het formaat in, het aantal exemplaren, de papiersoort en het soort omslag.

Op basis van de gekozen opties, ziet u direct uw prijsopgave. Bestel snel en ontvang uw spiraalgebonden publicaties binnen enkele dagen in huis.

Printen en binden bij Pixartprinting

Bij Pixartprinting vindt u verschillende soorten bindwijzen voor al uw tijdschriften, boeken, catalogi en andere publicaties. Behalve Wire-o gebonden bieden we ook: