Spiraalgebonden

360° te openen dus optimaal te gebruiken: dankzij de spiraalbinding kunt u uitgaven creëren die makkelijk door te bladeren zijn voor commerciële of redactionele projecten. Dankzij de spiraal, die in twee verschillende kleuren verkrijgbaar is, kan uw tijdschrift helemaal geopend worden zonder dat het er lelijk uit gaat zien.

  • Gepersonaliseerd formaat
  • Spiraal op verschillende plekken
  • Laminering mogelijk
  • Dit product is FSC®-gecertificeerd
Ontdek meer

Spiraal gebonden brochures en catalogi

Een functionele bindwijze voor catalogi, brochures en ander drukwerk

Een spiraal is een functionele bindwijze, die kwaliteit combineert met gebruiksgemak. Omdat de pagina’s volledig omgeslagen kunnen worden is een spiraalrug ideaal voor bijvoorbeeld productcatalogi en handleidingen. Doordat er geen vast aantal binnenpagina’s vereist is, is het ook een flexibele manier om brochures te binden.

Maatwerk tot in de details

Online drukken bij Pixartprinting is altijd maatwerk, met een groot aantal opties om uw communicatiemiddelen volledig te personaliseren. Voor spiraal gebonden drukwerk betekent dit dat u onder meer kunt kiezen uit:

  • 6 papiersoorten voor het binnenwerk en 7 voor de omslag
  • Matte of zijdeglans afwerking
  • 5 gramgewichten, van 100 tot 300g
  • Liggend of staand formaat
  • Zwarte of zilverkleurige spiraal

Simpel bestellen, snel en voordelig geleverd

Online uw brochures, catalogi, manuals en presentaties laten drukken, gaat bij Pixartprinting gemakkelijk en gegarandeerd goed. Op het bestelformulier kunt u met een muisklik uw keuzes maken en uw drukbestand uploaden. Binnen 3 werkdagen hebt uw drukwerk in huis, voor een bijzonder concurrerende prijs. Vraag een offerte aan.

Andere bindmethoden

In de categorie Tijdschriften, Boeken, Catalogi vindt u andere bindwijzen voor brochures, magazines en catalogi. zoals geniet en gelijmd en gestikt.

Ontdek de nieuwe antibacteriële laminering

Het bestuderen van materialen en het zoeken naar de beste technologieën vormen de basis van ons dagelijks werk. In deze bijzonder precaire periode besteden we allemaal meer aandacht aan kleine dagelijkse gebaren voor onze eigen veiligheid en die van de mensen om ons heen. Om uw reclamematerialen veiliger te maken, hebben we een nieuw type laminering geïntroduceerd: de antibacteriële laminering. Dit is een matte laminering op basis van zilverionen die binnen 24 uur 99% van de bacteriën op het productoppervlak kunnen doden.