Sluitstickers

Stickers voor verpakkingen komen altijd goed van pas. Ideaal voor het tonen van uw logo op de verpakking van een gastronomisch product, het versieren van de transparante folie voor bloemen en planten, of gewoon voor het sluiten en verfraaien van een pakket. U kunt kiezen uit vele soorten materialen (papier of kunststof) en formaten. Geef uw gepersonaliseerde etiketten vorm met onze gratis Designer-tool.

Zelfklevende sluitstickers

Om de verpakking van je producten te verzegelen en te decoreren, kun je zelfklevende sluitstickers gebruiken. Ze worden gebruikt om enveloppen, dozen en tassen te sluiten en helpen om de kwaliteit van de inhoud te benadrukken. Met Pixartprinting heb je de mogelijkheid om jouw gepersonaliseerde sluitstickers online te drukken, op een eenvoudige en snelle manier. Wij bieden je een kwalitatieve drukservice aan, met een breed scala aan formaten en beschikbare materialen. Ontdek ze en bestel ze via deze pagina om ze direct in je winkel te ontvangen.

Hoe bestel je jouw pakketstickers online?

Om je nieuwe stickers voor pakketten te bestellen, volstaan enkele klikken. Je kunt dit doen via deze pagina:

  1. Selecteer de aanpassingsopties die je verkiest, zoals formaat, materiaal en speciale afwerkingen.
  2. Download van de pagina het sjabloon en de instructies van onze ontwerpers. Deze helpen je om je drukbestand correct in te stellen. Als je nog geen drukbestand hebt, kun je Designer – onze gratis online editor – gebruiken om een nieuw ontwerp te maken.
  3. Stuur je bestelling in en upload het drukbestand om je aankoop te voltooien.

Sluitstickers van plastic of papier

De sluitstickers zijn beschikbaar in een breed scala aan materialen. Je kunt stickers voor pakketten in plastic of papier drukken, afhankelijk van je specifieke behoeften. Veel hangt af van de verpakking die de sticker zal aanvullen. Ontdek alle materialen en vind jouw favoriet!

Sluitstickers en nog veel meer

Naast de sluitstickers, kun je in onze uitgebreide catalogus vele andere modellen van zelfklevende labels op rol vinden: garantiezegels, holografische labels (ideaal voor glanzende stickers), labels van papier en labels van plastic... Ontdek al onze producten en vind degene die het beste bij jouw behoeften past!