Wobblers

Een wobbler is het perfecte accessoire om de aandacht van uw klanten te trekken, uw topproducten te laten opvallen en uw seizoensaanbiedingen te promoten. Personaliseer hem met een pakkende zin of een speciale prijs, kies uit glanzend mat gecoat papier of plastic materiaal.

  • 3 formaten
  • 2 materialen
  • Inclusief dubbelzijdige tape voor bevestiging

Wobblers

Deze wobblers worden gebruikt om kortingen en speciale aanbiedingen extra aandacht te geven in winkels en supermarkten. Het zijn hangende kaartjes die aan het schap worden bevestigd. U kunt ze laten bedrukken met bijvoorbeeld het kortingspercentage of de artikelprijs. Bij Pixartprinting kunt u gepersonaliseerde wobblers printen, helemaal in lijn met uw huisstijl. Ze zijn verkrijgbaar in klassiek demimatt karton 0,5 mm of in wit kunststof 0,3 mm en in 3 formaten. U kunt ze ook glanzend lamineren om uw kartonnen wobblers beter bestand te maken tegen krassen en scheuren.

Print gepersonaliseerde wobblers

Print uw gepersonaliseerde wobblers in een paar klikken! Dat kan via deze pagina:

  1. Kies de personaliseringsopties die u wenst.
  2. Download de template en de instructies om uw afdrukbestand goed in te stellen. Of maak gebruik van Designer, onze gratis online editor, om uw ontwerp te maken. U kunt ook vertrouwen op onze ontwerpdiensten voor de hulp van een van onze professionele grafisch ontwerpers.
  3. Plaats uw bestelling en upload uw afdrukbestand om de aankoop af te ronden.

Onthou dat de wobblers de aandacht van uw klanten naar het schap moeten trekken. Geef de prijs of het kortingspercentage extra aandacht en gebruik kleuren en lettertypes die in het oog springen!

Wobblers en andere producten voor uw winkel

Naast de wobblers, kunt u in ons uitgebreide assortiment ook talloze andere artikelen vinden voor uw winkel. Heel veel soorten gepersonaliseerde kaartjes, van klassiek karton of vouwbaar, om meer over uw producten te vertellen. Voor uw speciale aanbiedingen kunt u onze tijdloze flyers laten drukken of onze folders. We hebben alles voor een allesomvattende marketingcampagne. Ontdek het allemaal!