Verzenddozen met lipje

Verzenddozen met lipje zijn ideaal voor het verzenden en uitstallen van je producten. Het golfkarton beschermt de inhoud tegen schokken en stoten, en de praktische klepsluiting met lipje, in het bovenste en onderste deel van de doos, maakt de verpakking stabieler en steviger.

  • 3 formaten
  • Bedrukking van zowel de binnen- als buitenkant
  • Vanaf 1 exemplaar

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Verzenddozen met lipje

Ben je op zoek naar betrouwbare dozen om jouw producten te verpakken en te verzenden? Met Pixartprinting kun je verzenddozen met een lipje laten printen. Ze zijn gemaakt van stevig wit of Havana golfkarton en zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 20x10x30 cm, 20x20x20 cm en 30x15x30 cm. Ze worden plat geleverd en zijn eenvoudig in elkaar te zetten dankzij het intuïtieve in elkaar grijpende mechanisme. De verzenddozen met lipje worden in hoge resolutie gedrukt met behulp van de nieuwste druktechnologie. Je ontvangt op maat gemaakte verpakkingen die perfect bij jouw stijl passen, met een hoogwaardige afdruk. Selecteer jouw voorkeursaanpassingsopties op deze pagina en plaats jouw bestelling om jouw nieuwe verzenddozen rechtstreeks op kantoor te laten bezorgen!

Aanpassen en printen van verzenddozen met lipje

Bij Pixartprinting is het bestellen van jouw nieuwe verzenddozen met lipje kinderspel. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

  1. Selecteer jouw voorkeursaanpassingsopties.
  2. Download het sjabloon en de instructies van onze grafisch ontwerpers. Zij helpen je bij het instellen van jouw afdrukbestand. Je kunt ook gebruikmaken van Designer, onze online bewerkingstool, om jouw nieuwe kunstwerk te maken.
  3. Dien jouw bestelling in en upload jouw kunstwerk om jouw aankoop te voltooien.

Onthoud dat je altijd kunt rekenen op ons klantondersteuningsteam als je vragen of specifieke verzoeken hebt. Een van onze ervaren adviseurs staat klaar om ondersteuning te bieden in elke fase van jouw aankoop.