Wandkalenders

Met de wandkalenders kunt u uw tijd indelen én uw wanden decoreren: personaliseer ze met uw foto's of bedrijfsafbeeldingen en hang ze op in uw kantoor of thuis. Schenk ze aan klanten of deel ze uit aan uw medewerkers om altijd een blik te kunnen werpen op alle taken en activiteiten.

  • 4 formaten
  • 4 modellen
fsc icon
Dit product is FSC ™ -gecertificeerd
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Muurkalender drukken voor elke gelegenheid

Laat een muurkalender drukken bij Pixartprinting. Muurkalenders met uw logo, merkkleuren en ontwerp maken het verschil. Een muurkalender is een aantrekkelijke en budgetvriendelijke manier om elke werkplek op te fleuren. Thuis, op het werk, in een winkel of restaurant, overal komen muurkalenders van pas. Een mooie muurkalender is ook een populair relatiegeschenk. Met een gepersonaliseerde wandkalender bent u een jaar lang, elke dag weer, in beeld bij uw klanten.

Er zijn tegenwoordig veel digitale hulpmiddelen die u aan taken en deadlines herinneren. Maar er gaat niets boven het zwart-op-wit noteren van al uw afspraken. Aantekeningen maken, afvinken en doorstrepen gaat nu eenmaal prettiger met pen en papier. Laat nu uw muurkalenders bedrukken bij Pixartprinting, met logo en eigen ontwerp.

Gepersonaliseerde wandkalender 2024 drukken

Klanten en medewerkers zullen een mooie en originele wandkalender graag aan de muur hangen. Pixartprinting helpt u graag met het vormgeven van uw persoonlijke wandkalender op maat. Laat uw creativiteit de vrije loop! Kies eerst de gewenste instellingen en de lay-out. Daarna volgt u eenvoudig de instructies op het sjabloon om het drukbestand correct in te stellen. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat. Heeft u hulp nodig? Neem contact op via mail, telefoon of chat.

Muurkalender drukken: diverse formaten en lay-outs

Onze muurkalenders worden gedrukt op een zware kwaliteit 170 gr. Classic Demimatt papier, voorzien van een matte coating. De rug is van 350 gr. karton. De spiraal is uitgevoerd in zilverkleurig metallic. U kunt kiezen uit 4 formaten:

  • Muurkalender A3-formaat met enkele zichtbare pagina
  • Muurkalender A4-formaat met enkele zichtbare pagina
  • Muurkalender 21x42 cm met enkele zichtbare pagina
  • Muurkalender A4-formaat met dubbele zichtbare pagina (spiraal in midden)

De verschillende formaten en thema’s maken het makkelijk om uw eigen, unieke wandkalender te maken. Bijvoorbeeld met de lay-out met de spiraal in het midden, waardoor altijd twee bladzijden zichtbaar zijn. Kies voor een van onze thema’s of laat uw promotionele kalender volledig naar eigen wens bedrukken.

Muurkalender drukken: verschillende lay-outs om uit te kiezen

Voor uw muurkalenders hebt u de keuze uit 3 verschillende lay-outs:

  • Lay-out 1: de huidige maand in het groot, de vorige en volgende maand in het klein
  • Lay-out 2: de huidige maand, plus de laatste dagen van de vorige maand en de eerste dagen van de volgende maand
  • Lay-out 3: per dag een hokje met ruimte voor het noteren van afspraken

De lay-out is het startpunt van uw ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos! U kunt uw muurkalender personaliseren met uw tekst, afbeeldingen en logo. Dat is heel makkelijk. Download het sjabloon van de productpagina en volg de instructies van ons grafisch team. Zo heeft u altijd een optimaal resultaat: een muurkalender van professionele kwaliteit, met uw eigen design.

Pixartprinting bedrukt uw kalender volledig naar uw wensen voor een optimale presentatie van uw merk of bedrijf. De mooie en degelijke uitvoering zorgt dat uw klanten hem ook graag aan de muur hangen.

Muurkalender drukken: zakelijk en persoonlijk

Een praktische muurkalender is onmisbaar op kantoor. Bedrukt in uw huisstijl zorgt het voor een consistente merkbeleving op elke werkplek. Natuurlijk is een muurkalender ook een populair cadeautje voor relaties en klanten.

Een muurkalender is ook leuk voor thuis. Bent u erg creatief of heeft u een passie voor fotografie? Laat dan uw eigen persoonlijke muurkalender drukken met uw mooiste foto’s en herinneringen.

Muurkalender drukken en andere gepersonaliseerde kalenders

Behalve muurkalenders, biedt Pixartprinting een uitgebreide keus aan andere gepersonaliseerde kalenders en agenda’s. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze bureauplanners en zakkalenders.