Wandkalenders

Met de wandkalenders kunt u uw tijd indelen én uw wanden decoreren: personaliseer ze met uw foto's of bedrijfsafbeeldingen en hang ze op in uw kantoor of thuis. Schenk ze aan klanten of deel ze uit aan uw medewerkers om altijd een blik te kunnen werpen op alle taken en activiteiten.

  • 4 formaten
  • 3 lay-outs
  • Dit product is FSC®-gecertificeerd

Muurkalender

Grote keus in uitvoeringen

De verschillende formaten en thema’s maken het makkelijk om uw eigen, unieke wandkalender te maken. Bijvoorbeeld het nieuwe Letter-formaat met de spiraal in het midden, waardoor altijd twee bladzijden zichtbaar zijn. Kies voor een van onze thema’s of laat uw promotionele kalender volledig naar eigen wens bedrukken.

 

Gepersonaliseerde muurkalender 2023

Op kantoor of bij uw klanten thuis: een muurkalender brengt uw naam een jaar lang dag-in-dag-uit onder de aandacht. Pixartprinting bedrukt uw kalender volledig naar uw wensen voor een optimale presentatie van uw merk of bedrijf. De mooie en degelijke uitvoering zorgt dat uw klanten hem ook graag aan de muur hangen.

 

Materialen en formaten

Onze muurkalenders worden gedrukt op een zware kwaliteit 170 gr. classic Demimatt papier, voorzien van een matte coating. De rug is van 350 gr. karton. De spiraal is uitgevoerd in zilverkleurig metallic. U kunt kiezen uit 4 formaten:

-A3

-A4

-20 x 42 cm

-21,6 x 28 cm met de spiraal in het midden

 

Andere op maat bedrukte kalenders

Behalve muurkalenders, biedt Pixartprinting een uitgebreide keus aan andere gepersonaliseerde kalenders en agenda’s. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze bureauplanners en zakkalenders.