Geplastificeerde visitekaartjes

Kies uit de verschillende lamineringen om je visitekaartjes te verstevigen en ervoor te zorgen dat ze lang meegaan, glanzen en opvallen.

Visitekaartjes gelamineerd: voor een elegante eerste indruk

Elegante visitekaartjes die lang meegaan. Dat zijn de visitekaartjes gelamineerd van Pixartprinting. Door ze te lamineren krijgen de visitekaartjes een bijzondere glans en een luxe uitstraling. Een ander belangrijk voordeel is dat ze niet slijten en dus lang mooi blijven.

Een druppel water, een kras, of wrijving tussen andere kaartjes, dat laten deze gelamineerde visitekaartjes gewoon van zich afglijden. Gebruik ze in de horeca, op kantoor of in uw verkooppunt en deel ze uit tijdens vakbeurzen of evenementen.

Bij Pixartprinting profiteert u van de talloze opties om uw gelamineerde visitekaartjes vorm te geven en te personaliseren. Bovendien kunt u dankzij onze jarenlange ervaring rekenen op een product van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Visitekaartjes gelamineerd bij Pixartprinting

Bij Pixartprinting bestelt u eenvoudig uw gelamineerde visitekaartjes.

  • Maak een keuze uit de opties om uw visitekaartjes te personaliseren. U ziet direct de prijsopgave op basis van uw keuze.
  • Download het sjabloon van de productpagina en volg de instructies van ons grafisch team om eenvoudig uw drukbestand in te stellen.
  • Upload het drukbestand en rond uw bestelling af.

Heeft u uw visitekaartjes niet met spoed nodig? Kies dan voor een langere levertijd om extra te besparen. Kies de datum en de prijs wordt direct berekend. Ontvang uw visitekaartjes in huis of op kantoor met onze snelle levertijden.

Visitekaartjes gelamineerd personaliseren

Bij ons heeft u de keuze uit veel verschillende opties voor het personaliseren van uw visitekaartjes. Zo creëert u gelamineerde visitekaartjes die precies bij uw stijl en onderneming passen.

  • Formaten: Er zijn 4 formaten beschikbaar: 8,5 x 5,5 cm – 8,5 x 5 cm – 9 x 5 cm – 5,5 x 5 cm.
  • Afdrukstand: voor rechthoekige visitekaartjes kunt u kiezen uit horizontaal of verticaal.
  • Afgeronde hoeken: voor het formaat 8,5 x 5,5 cm kunt u kiezen voor afgeronde hoeken.
  • Veredeling: geef uw gelamineerde visitekaartjes een geraffineerd 3D-effect.

Visitekaartjes gelamineerd: soft-touch, mat of glanzend

Voor het lamineren van visitekaartjes hebben we verschillende opties: mat, glanzend of soft-touch, en bescherm uw visitekaartjes, terwijl u ze tegelijkertijd uniek en opvallend maakt. U kunt ervoor kiezen alleen de voorkant te lamineren ofwel de voorzijde als de achterzijde.

Een bijzondere optie voor het lamineren van uw visitekaartjes is de soft-touch laminering. Soft touch visitekaartjes creëren een fluweelachtig effect met een verrassend en verfijnd resultaat.

De matte laminering geeft uw visitekaartjes een satijnzachte uitstraling en laat de afbeeldingen en tekst eruit springen.

De glanzende laminering zorgt voor een stralende en duurzame presentatie met scherpe kleuren.

Visitekaartjes gelamineerd: welk formaat moet ik kiezen?

Het juiste formaat gelamineerde visitekaartjes is vooral een kwestie van smaak. De traditionele afmeting voor een visitekaartje is 8,5 bij 5,5 cm. Maar ook de rechthoekige formaten 9x5 cm en 8,5 bij 5 worden veel gebruikt, net als het vierkante formaat 5,5 x 5,5 cm. Onthoud dat een visitekaartje makkelijk in een zak, portemonnee of visitekaartjeshouder moet passen.

Visitekaartjes gelamineerd en andere unieke visitekaartjes

Op onze website vindt u een ruim assortiment aan visitekaartjes. Of u nu de voorkeur geeft aan traditionele klassieke visitekaartjes of juist voor extra bijzondere visitekaartjes gaat: Pixartprinting heeft het allemaal. Kijk eens bij de veredelde visitekaartjes met goud-of zilverkleurige laminering, visitekaartjes van pvc en milieuvriendelijke visitekaartjes van gerecycled papier.