Premium Etiketten

Een hoogwaardig product verdient een stijlvol etiket. Geef uw producten de verfijnde presentatie die ze verdienen. Kies uit een verscheidenheid aan premium papiersoorten en combineer ze met exclusieve veredelingen om uw ontwerp te verrijken en te laten opvallen.

Gepersonaliseerde Luxe etiketten

De Luxe etiketten geven de verpakking van je producten een elegante en verfijnde uitstraling. Ze worden voornamelijk gebruikt in de wijn- en likeurindustrie, maar zijn ook geschikt voor vele andere toepassingen. Je wijn- of likeurflessen zullen eruitzien als echte kunstwerken! Laat de details van het etiket schitteren of maak je logo speciaal met een uniek driedimensionaal effect. Je kunt kiezen uit vele veredelingsopties, om je zelfklevende etiketten de gewenste uitstraling te geven.

Configureer je Luxe etiketten via deze pagina, plaats je bestelling met een paar klikken en upload je drukbestand om de aankoop te voltooien! Je ontvangt ze direct op je kantoor.

De personalisatie van Luxe etiketten

Op deze pagina heb je de mogelijkheid om de personalisatieopties te selecteren die je verkiest voor het afdrukken van je nieuwe Luxe etiketten: materiaal, formaat (standaard of op maat), afmetingen, afwerking en veredeling, afwikkeling van de rol, uitgangsrichting, binnendiameter van de rol, afstand tussen de etiketten en aantal etiketten per rol.

We raden je aan om vanaf de pagina het Template en de Instructies te downloaden, die je zullen helpen om je drukbestand correct in te stellen. Als je nog geen drukklaar bestand hebt, kun je ervoor kiezen om dit gemakkelijk te maken:

  • Designer: stelt je in staat om je grafisch ontwerp direct op onze site te creëren, op een gemakkelijke en gratis manier, via een online editor.
  • Grafische dienst: onze professionele grafisch ontwerpers kunnen je helpen je drukbestand te realiseren, door een nieuw project te ontwerpen of een bestaand bestand aan te passen.

Luxe etiketten en andere zelfklevende etiketten op rol

Bij Pixartprinting vind je een breed assortiment zelfklevende etiketten op rol, gesorteerd op materiaal, formaat en gebruik.