Papieren visitekaartjes

Het visitekaartje is het perfecte middel om uzelf te presenteren. Met papieren visitekaartjes kunt u een klassiek kaartje printen, met horizontale afdrukstand, of voor een ander soort presentatie gaan, door een verticale afdrukstand te kiezen. Ook met het formaat kunt u zich onderscheiden: kies uit vier verschillende afdrukformaten.

Visitekaartjes bestel je makkelijk en snel bij Pixartprinting

Visitekaartjes: direct een goede indruk

Een professioneel visitekaartje is de beste manier om jezelf en je onderneming te presenteren: laat de kans niet voorbijgaan om bij de eerste gelegenheid een goede indruk te maken! Je kunt ze personaliseren met je eigen ontwerp, in lijn met je huisstijl. Op die manier kun je een uniek product tonen dat in hoge definitie is bedrukt met de beste technologieën op de markt.

Visitekaartjes bestel je eenvoudig online

Bij Pixartprinting streven we er altijd naar een product te maken dat volledig aan de wensen van de klant voldoet. Daarom bieden we veel opties waarmee je je papieren visitekaartjes kunt personaliseren. Je kunt zelf je ontwerp creëren en uploaden, met behulp van de instructies en de template die je op de productpagina vindt. Ook kun je aan de slag met onze ontwerptool Designer, waarmee je een correct afdrukbestand kunt maken.

Vele opties voor je mooiste visitekaartjes

Voor je papieren visitekaartjes kun je allereerst kiezen uit vier formaten. Je kunt alleen de voorkant laten bedrukken of zowel de voor- als achterkant, met hetzelfde ontwerp of verschillende ontwerpen. We hebben twee standaard papiersoorten:

  • Classic demimatt: wit, mat gecoat papier dat details van afbeeldingen beter laat uitkomen en tekst scherp weergeeft.
  • Classic gloss: wit, glanzend gecoat papier dat voor afbeeldingen met rijke en levendige kleuren zorgt die lang mooi blijven.

En acht premium papiersoorten:

  • Extra dik papier: 400 grams papier voor stevige en hoogwaardige visitekaartjes.
  • Mohawk Superfine soft white structuurpapier: ivoorwit papier met een onregelmatig oppervlak, voor een visitekaartje met een enigszins ambachtelijk karakter.
  • Parelmoerpapier: dit papier wordt gekenmerkt door een oppervlak met een uniek parelmoereffect, dat het licht weerkaatst en de details van je ontwerp mooi uit laat komen.
  • Extraprint: een papiersoort met een fluweelzacht oppervlak van bijzonder hoge kwaliteit en een hoge helderheid, ideaal voor de weergave van levendige en realistische kleuren.
  • Papier Rembrandt: een unieke papiersoort dankzij het geribbelde oppervlak, met name geschikt voor hoogwaardige producten zoals belangrijke documenten.
  • Gerecycled papier: een duurzame, dus verantwoorde keuze waarbij niets wordt afgedaan aan de kwaliteit. Volledig gemaakt van gerecyclede vezels.
  • Turner: met structuur aan beide zijden, een bijzonder effect dat lijkt op sinaasappelschil.
  • Underwood: het lijkt een beetje op gerecycled papier, heeft een glad oppervlak met onregelmatige details (spikkels en streepjes). Voor een vintage-effect.

Verder bieden we verschillende soorten lamineringen, zoals glanzend, mat en soft touch voor een voelbaar zacht effect. Nu hoef je alleen nog het aantal exemplaren en de leverdatum te kiezen, je bestand te uploaden en wij zorgen voor de rest.