Takeawaydoosjes

Doosjes met vouwsluiting of met handgrepen. Verkrijgbaar in diverse formaten. Offset-vierkleurendruk met voedselveilige inkt op speciaal bekleed Delipac©-karton, dat bijzonder olie- en vetbestendig is. Recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar.

Praktisch, duurzaam en stijlvol

Bent u op zoek naar een innovatief product voor uw bedrijf, dan zijn onze takeawaydoosjes het antwoord. Ze zijn perfect om uw voedselproducten in te bewaren, composteerbaar en verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten.

Het beste materiaal voor uw producten

Onze takeawaydoosjes zijn gemaakt van Delipac-karton, materiaal dat speciaal voor dit soort artikelen ontwikkeld is. Deze doosjes zijn speciaal gemaakt voor contact met levensmiddelen en dankzij de speciale binnenlaag op waterbasis zijn ze olie- en vetbestendig. Delipac is niet alleen volledig recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar, maar kan ook worden verwarmd in de magnetron of bevroren zonder dat de eigenschappen veranderen.

Er zijn twee modellen beschikbaar: een met striksluiting en een met handvatsluiting. En u kunt uit vier formaten kiezen: 8,5x7x5 cm, 11x8,7x7,6 cm, 14,8x11,7x10 cm en 18,8x14,5x12,6 cm.

Wanneer gebruikt u onze takeawaydoosjes?

Onze takeawaydoosjes zijn perfect voor alles dat met eten te maken heeft. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om uw afhaalproducten in te verpakken.

Producten om te combineren met de takeawaydoosjes

Hier vindt u alle producten voor uw bedrijf. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze verpakkingen voor de horeca voor het verpakken van uw artikelen. En u vindt hier alle producten voor uw horeca gelegenheid.