Klassieke etiketten op rol

Dertien verschillende materialen bieden eindeloze personaliseringsmogelijkheden. Kies uit talloze papiersoorten of kunststof en maak klassieke etiketten op rol die bij uw product passen. Bij gebruik van een automatische etiketteermachine kunt u de uitdraairichting en de afstand tussen de etiketten bepalen. Alles afgestemd op uw product.

  • 24 verschillende materialen
  • Ook voor automatische etiketteermachines
  • Ook kleine hoeveelheden

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Druk je mooiste stickers op rol bij Pixartprinting

Stickers op rol: personaliseer ze en decoreer je producten

Stickers op rol zijn geschikt voor allerlei soorten toepassingen; ze zijn eenvoudig en voordelig. Ze vormen een belangrijk visueel element waarmee je je merk een eigen gezicht kunt geven temidden van je concurrenten. Plak ze direct op je producten of gebruik ze om je verpakkingen een extra touch te geven. Voor gebruik met een etiketteermachine kun je de exacte maten opgeven en de uitdraairichting kiezen. Creëer je eigen ontwerp en wij garanderen een hoge drukkwaliteit, duurzaamheid en een snelle levering.

Diverse formaten en materialen

We hebben voor onze stickers op rol vier soorten acrylstickers en maar liefst elf papiersoorten. We bieden onder andere wit gehamerd barrièrepapier, dat geschikt is voor stickers op drankflessen die in ijs worden gedompeld. Als dat niet cool is! Naast onze ronde, vierkante en rechthoekige formaten kun je ook een aangepaste vorm en formaat kiezen. Laat je creativiteit dus gerust de vrije loop. Bovendien kun je je stickers op rol veredelen met spotlak en goud- of zilverkleurige laminering voor een spectaculair resultaat. Je producten zullen zeker niet onopgemerkt blijven!

Snel en eenvoudig stickers op rol bestellen

Bij Pixartprinting willen we je het zo makkelijk mogelijk maken. Op de productpagina kun je niet alleen zelf de prijsopgave maken en dus direct weten waar je aan toe bent, maar ook instructies en een template downloaden. Zo weet je waar je op moet letten bij het creëren van je afdrukbestand en hoe je het moet aanpakken. Heb je toch nog vragen of twijfels? Dan staan de medewerkers van onze klantenservice graag voor je klaar!

Andere interessante producten

Naast stickers op rol kun je bij Pixartprinting labels en kaartjes laten drukken om je producten en verpakkingen te verrijken. Voor het grotere werk printen we raamstickers, auto- en brommerstickers en vloerstickers.