Ronde etiketten

Geef uw product meerwaarde! Ronde etiketten geven een nieuwe draai en een origineel karakter aan uw verpakkingen. Ze zijn geschikt voor elk type oppervlak en ideaal voor het verfraaien van flessen, potten en allerlei soorten verpakkingen. Configureer uw product en kies uit standaard- of gepersonaliseerde formaten. Gebruik standaardmodellen of onze gratis ontwerptool Designer en maak snel en makkelijk uw etiketten.

Gepersonaliseerde ronde etiketten

Met Pixartprinting heb je de mogelijkheid om je nieuwe ronde etiketten op maat online te printen. We bieden zelfklevende etiketten van hoge kwaliteit aan in een vooraf bepaald rond formaat, die op verschillende materialen gedrukt kunnen worden. Op rollen geleverd, zijn ze klaar om automatisch of handmatig op je producten te worden aangebracht. Gebruik ze om je producten te presenteren en om de aandacht van de klant op het schap te trekken!

Je kunt je nieuwe ronde etiketten via deze pagina bestellen met slechts een paar klikken. Ze worden direct in je winkel geleverd, snel en op tijd.

Bestel je ronde etiketten online

Je nieuwe zelfklevende ronde etiketten zijn slechts één klik verwijderd:

  1. Selecteer de personalisatie-opties die je verkiest, zoals de grootte en het materiaal van het etiket.
  2. Download van de pagina het Template en de Instructies van onze ontwerpers. Ze helpen je om je drukbestand correct in te stellen. Je kunt ook Designer, onze gratis online editor, gebruiken om je eigen ontwerp te maken.
  3. Dien je bestelling in en upload je drukbestand om de aankoop te voltooien.

Zelfklevende ronde etiketten: wat kosten ze?

Je kunt de prijs van je nieuwe ronde etiketten ontdekken via de handige offerte. Deze wordt automatisch op deze pagina berekend tijdens de personalisatie. Je kunt het aantal etiketten en de gewenste leverdatum opgeven. Ontdek het nu!

Ronde etiketten of in aangepast formaat

Naast de klassieke ronde etiketten biedt Pixartprinting je de mogelijkheid om je aangepaste etiketten in elk formaat te printen: vierkante etiketten, ovale etiketten, rechthoekige etiketten of gestanste etiketten. Je kunt ook kiezen uit de vele beschikbare materialen. Ontdek ze allemaal!