Placemats van pvc

Placemats van pvc in A3-formaat met afgeronde hoeken. Ze zijn duurzaam en kunnen gewassen worden, waardoor ze lang meegaan.

Gepersonaliseerde PVC Placemats

Gepersonaliseerde PVC Placemats zijn de beste oplossing voor een eenvoudige tafelopmaak. Ze combineren functionaliteit en originaliteit zonder het imago te schaden. Ideaal voor informele restaurants, buitenfestivals en kantines, maar onthoud dat ze niet geschikt zijn voor direct contact met voedsel. U kunt ze gebruiken als vlekbestendige placemats of als onderzetters. PVC is een zeer veelzijdig, flexibel en duurzaam plastic materiaal, ideaal voor herbruikbare gepersonaliseerde placemats.

Met Pixartprinting kunt u uw gepersonaliseerde PVC Placemats online laten afdrukken, met uw restaurant- of evenementenlogo of een speciaal door u gemaakte grafische afbeelding. U kunt uw klanten een ondersteuning bieden die past bij uw imago, uniek en speciaal voor de gelegenheid gemaakt. Dit alles zonder de praktische bruikbaarheid van een sterk en betrouwbaar object uit het oog te verliezen.

Vertrouw op Pixartprinting voor het afdrukken van uw gepersonaliseerde producten. Wij zijn de Europese marktleiders in web-to-print en we streven er elke dag naar om u de beste oplossingen te bieden met de meest gunstige kwaliteit-prijsverhouding voor u! Een zorgvuldige studie van materialen en voortdurende innovatie kenmerken ons dagelijks werk, om u een kwalitatieve en altijd tijdige service te bieden.

De personalisatie van PVC Placemats

Onze PVC Placemats zijn gemaakt van 0,5 mm wit PVC met een matte afwerking. Ze worden bedrukt in A3-formaat (29,7 x 42 cm) met afgeronde hoeken.

U heeft de mogelijkheid om de placemats met slechts een paar klikken aan te passen. Download de sjabloon van de productpagina en volg alle instructies om het bestand correct in te stellen. Op deze manier krijgt u het beste resultaat met een afbeelding die perfect is aangepast aan het afdrukmedium. Kies de hoeveelheid die bij u past (minimaal 25 stuks) en bekijk de gratis offerte, die in realtime op de pagina wordt geschat op basis van uw keuzes. Zodra u uw bestelling heeft voltooid, ontvangt u het product rechtstreeks op uw kantoor met snelle en tijdige verzending.

Als u problemen of moeilijkheden ondervindt, aarzel dan niet om ondersteuning te vragen van onze klantenservice! We staan altijd voor u klaar, van het aanpassen tot de levering van het product.

Voor uw "mise en place": PVC Placemats en nog veel meer

Op onze website heeft u de mogelijkheid om een breed scala aan producten te ontdekken voor de inrichting van uw restaurant en de planning van uw "mise en place". Bezoek onze speciale sectie voor Horeca, waar u veel ideeën kunt vinden om elke maaltijd van uw klanten uniek te maken: Placemats van pvc, Tafeldecoratie, Voedselverpakking, Gepersonaliseerde menu's en Professionele kleding.

We raden vooral de nieuwe Gepersonaliseerde papieren placemats aan, bedrukt op twee verschillende soorten papier, en de onmisbare Servetten met logo. Vergeet niet dat het oog ook wat wil! Let op elk detail en laat niets aan het toeval over!