Papieren servetten

Papieren servetten van zuivere cellulose met 2 of 3 lagen. Verkrijgbaar in drie vierkante formaten en personaliseerbaar in één kleur.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Print uw gepersonaliseerde papieren servetten

Pixartprinting biedt vanaf vandaag nieuwe gastronomie producten en daarnaast zal het huidige productaanbod vergroot worden.

Er zijn nieuwe papieren servetten beschikbaar die nu nog goedkoper zijn met een grote keuze aan personalisatie mogelijkheden.

U kunt uw gepersonaliseerde papieren servetten via het internet bestellen, kies de maat en de kleur die u het mooist vindt en bekijk de prijsopgave, het is toch zo eenvoudig!

Wij hebben het beste papier voor alle gelegenheden: ‘Air-laid’ en gewatteerd, zacht materiaal, eenvoudig in gebruik. En de papieren servetten zijn verkrijgbaar in 2 of 3 lagen.

Er zijn 3 beschikbare maten en 6 verschillende kleuren om uw gepersonaliseerde papieren servetten te creëren: Burgandy en grijs voor geraffineerde toepassingen, azuurblauw en groen voor een lounge sfeer en zwart met mosterdgeel voor een koele uitstraling.

Kies de gepersonaliseerde papieren servetten van Pixartprinting en combineer deze met de placemats om een schoon en elegant imago aan uw bar, restaurant of club te geven.

U zult aangenaam verrast zijn door de kwaliteit service van Pixartprinting; wij combineren kwaliteit met betaalbare prijzen.

Biedt uw klanten ongeëvenaarde kwaliteit: Bij Pixartprinting vindt u ‘state-of-the-art’ print systemen, gecombineerd met een efficiënte service. De resultaten zijn niet vergelijkbaar.

Aarzel niet langer om uw papieren servetten bestelling te plaatsen, welke u uiteraard kunt combineren met alle andere Pixartpringing producten om uw omgeving nu nog uitnodiger te maken. Wij bieden een grote selectie om uit te kiezen, van op canvas afgedrukte foto’s tot muurschilderinge.