Papieren placemats

Personaliseerbare placemats in A3-formaat die alleen op de voorkant bedrukt kunnen worden.

  • 3 materialen
fsc icon
Dit product is FSC -gecertificeerd
De FSC -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Placemats

Placemats hebben persoonlijkheid

Papieren placemats zijn meer dan praktische wegwerp-atikelen, ze vormen een unieke manier om met uw gasten te communiceren. De bedrukkingmogelijkheden zijn ongelimiteerd. Speels, grappig, chique, eetlust opwekkend of met een interessant verhaal over het restaurant en zijn keuken … ze dragen bij aan gevoel dat uw gasten aan hun bezoek overhouden. Placemats kunnen een unieke persoonlijkheid hebben: die van uw zaak.

Superieure papier- en drukkwaliteit

De A3 placemats van Pixartprinting zijn vervaardigd van 100 grams papier dat is goedgekeurd voor voedselproducten, evenals de inkten die we gebruiken. Dankzij een geavanceerde printtechnologie, is de drukkwaliteit bijzonder hoog en komen bijvoorbeeld uw huiskleuren onberispelijk tot hun recht.

Zo simpel personaliseert u uw placemats

Op het bestelformulier kunt u uw keuzes maken en uw drukbestand uploaden. U kunt er eenvoudig uw placemats uw persoonlijke stijl geven en aanpassen aan tal van promotionele doeleinden.

Andere producten voor de horeca

Voor een verdere personalisering van uw gastheerschap bedrukt Pixartprinting onder meer servetten, flessenhouders, behang en wanddecoraties in uw huisstijl.