Papieren placemats

Personaliseerbare placemats in A3-formaat die alleen op de voorkant bedrukt kunnen worden.

  • 3 materialen

Print Personaliseerbare Papieren Placemats

De nieuwe Personaliseerbare Papieren Placemats zijn vanaf vandaag beschikbaar op pixartprinting.nl: een nieuw product dat u zal helpen uw zichtbaarheid of die van uw klanten te vergroten, tijdens lunchpauzes in restaurants of diners, misschien zelfs op enkele zomerfestivals in de buitenlucht. Bars, restaurants, kantines, cafés en broodjeszaken: bedenk eens hoeveel plaatsen uw logo of dat van uw klanten gezien kan worden! Onthoud dat de placemats niet geschikt zijn voor contact met voedsel: gebruik ze als vlekbestendige placemats of onderzetters.

Kies Pixartprinting voor het printen van uw Vlekbestendige Placemats. Profiteer van onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en mis niet de kans om uw merk in de schijnwerpers te zetten. We gebruiken de beste technologieën voor digitale en offsetdruk van uw gepersonaliseerde promotieproducten. We zijn de Europese marktleiders in web-to-print voor 900.000 klanten, waarvan 97% verklaart opnieuw gebruik te willen maken van onze diensten.

Personaliseerbare Papieren Placemats Online

Onze Vlekbestendige Papieren Placemats zijn aanpasbaar met uw grafische elementen. U kunt uw logo of een originele boodschap voor uw klanten op de placemat laten drukken. U kunt het type papier kiezen dat u verkiest, uit de twee aangeboden opties:

  • Wit glad: 100 g papier, extreem glad en met een helder witte kleur.
  • Crème: 90 g ongecoat crèmekleurig papier, dat een bijzonder rustiek effect kan geven.

Download de gratis sjabloon in A3-formaat volledig aanpasbaar of maak uw eigen drukbestand in PDF-formaat, rekening houdend met de afmetingen van de drager. U krijgt een uniek product, ideaal voor het promoten van uw merk bij talloze gelegenheden.

Personaliseerbare Papieren Placemats met één klik!

Profiteer van de kans en realiseer uw producten tegen ongelooflijke prijzen! Bestellen is eenvoudig en intuïtief, dankzij onze website. Selecteer eenvoudig de gewenste aanpassingsopties en upload het bestand met uw grafische elementen. Dankzij ons systeem voor gratis online offertes krijgt u direct de prijs van uw product te zien. Zodra de bestelling is voltooid, hoeft u nergens anders aan te denken. U ontvangt uw Gepersonaliseerde Papieren Placemats rechtstreeks op uw kantoor, met snelle en stipte leveringen.

Veel ideeën voor het inrichten van uw restaurant

Op onze website vindt u een groot aantal producten voor de inrichting van uw restaurant, met een unieke en onnavolgbare stijl. Niet alleen Personaliseerbare Papieren Placemats, maar ook Aanpasbare PVC-Placemats en Papieren Bekers, waarop u uw logo of grafische elementen kunt laten drukken. We raden u ook aan een bijzondere blik te werpen op de Gepersonaliseerde Menukaarten, om uw gerechten op een originele en verrassende manier te presenteren.