Pixartprinting wil u updates sturen over aanbiedingen en nieuwe producten.

Verzenddozen

Kies onze golfkartonnen verzenddozen om uw producten veilig te verzenden. De golfstructuur fungeert als een voering die isolatie en bescherming van de inhoud garandeert. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kunnen zowel aan de buiten- als binnenkant worden bedrukt, waardoor de klant een unieke uitpakervaring beleeft.

Reclame van A naar B
Personaliseer uw dozen en laat de show beginnen. De verzenddozen kunnen zowel aan de buiten- als binnenkant worden bedrukt voor totale reclame en geven uw producten meerwaarde: van de aankomst van het pakket tot de uitpakervaring.
Een onvergetelijke uitpakervaring voor uw webwinkelklanten
Naast de klassieke dozen en postdozen hebben we ook andere opvallende dozen: dankzij de e-commerce-verpakkingen, standaard of premium, kunt u uw klanten een uitpakervaring bieden die ze nog lang zal heugen. De e-commerce-verpakkingen zijn ruim en stijlvol en geven meerwaarde aan uw product dankzij een weergaloze presentatie.
Boekverpakkingen
Drie verschillende formaten om uw publicaties, catalogi, tijdschriften of boeken perfect te verpakken: zowel de buiten- als binnenkant kan worden bedrukt en het golfkarton isoleert de inhoud en beschermt deze tegen schokken en stoten.
Perfect voor…
De verzenddozen zijn ideaal voor de verpakking van uw webshopproducten, maar ook om monsterpakketten of welkomstsets te versturen. Bovendien kunt u ze gebruiken als abonnementsdozen of om cadeaus te verpakken.
Een veilige verzending
Om uw producten maximaal te beschermen zijn de verzenddozen gemaakt van golfkarton, dat beschermt tegen invloeden van buitenaf en eventuele schokken opvangt tijdens transport en levering.
Om uw verpakking compleet te maken
Om uw dozen veilig af te sluiten, kunt u de stevige en volledig personaliseerbare verpakkingstape met verstevigingsdraden gebruiken. De tape bestaat uit papier en plantaardige lijm die met water moet worden geactiveerd.

  • Promoot uw merk
  • Verzegelend
ONTDEK