Verzenddozen

Kies onze golfkartonnen verzenddozen om uw producten veilig te verzenden. De golfstructuur fungeert als een voering die isolatie en bescherming van de inhoud garandeert. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kunnen zowel aan de buiten- als binnenkant worden bedrukt, waardoor de klant een unieke uitpakervaring beleeft.

GRATIS VERZENDING
Kies zelf wat je
het liefste wilt
tot -70%
*disclaimer
*De aanbieding geldt van 27/11 00:00 tot 28/11 23:59 voor op het hele assortiment met variërende kortingen tot 70%, met selectie van de langste levertermijn. Maximaal 3 opdrachten per klant voor elke categorie met korting. Het maximale toegestane bedrag per opdracht is € 500,00. De categorieën met korting komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de productcategorieën op de website.
Probeer gratis onze verpakkingen
Wij geven u direct een waardebon
Geldig voor 1 exemplaar
*disclaimer
*ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE ACTIE “Probeer gratis onze verpakkingen” Bij aankoop van een exemplaar van: verzenddozen of Kartonnen verpakkingen, ontvang je een waardebon ter waarde van de aangeschafte verpakking exclusief btw en verzendkosten. De aanbieding geldt niet voor de producten: voedselverpakkingen, ovale doosjes,hulsdoosjes,verstevigde verpakkingen,driehoekige doosjes,veelhoekige doosjes,doosjes met venster,dozen met magneetsluiting .De waardebon is 30 dagen vanaf de afgiftedatum geldig en kan alleen gebruikt worden voor een opdracht met een minimale waarde van € 150 van een verpakking van hetzelfde type. Je ontvangt de kortingscode per e-mail een dag nadat de verpakking is verzonden. De aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes of lopende aanbiedingen op de website en geldt voor maximaal drie verpakkingen van hetzelfde type, aangeschaft in het afgelopen jaar. Pixartprinting behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde op te schorten.
zoom icon
zoom icon
zoom icon
Reclame van A naar B
Personaliseer uw dozen en laat de show beginnen. De verzenddozen kunnen zowel aan de buiten- als binnenkant worden bedrukt voor totale reclame en geven uw producten meerwaarde: van de aankomst van het pakket tot de uitpakervaring.
Een veilige verzending
Om uw producten maximaal te beschermen zijn de verzenddozen gemaakt van golfkarton, dat beschermt tegen invloeden van buitenaf en eventuele schokken opvangt tijdens transport en levering.
Perfect voor…
De verzenddozen zijn ideaal voor de verpakking van uw webshopproducten, maar ook om monsterpakketten of welkomstsets te versturen. Bovendien kunt u ze gebruiken als abonnementsdozen of om cadeaus te verpakken.
Boekverpakkingen
Drie verschillende formaten om uw publicaties, catalogi, tijdschriften of boeken perfect te verpakken: zowel de buiten- als binnenkant kan worden bedrukt en het golfkarton isoleert de inhoud en beschermt deze tegen schokken en stoten.