Verpakkingen voor kleding

We bieden talloze modellen voor het verpakken van kleding: hulsdoosjes, doosjes met klepsluiting, ovale doosjes, flat bags, klassieke dozen of dozen met magneetsluiting. En als u ze moet verzenden, kunt u niet zonder verzenddozen en verpakkingen voor e-commerce.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Keep calm and... kies uw verpakking!
Stropdassen, sokken, T-shirts, blouses, maar ook riemen, omslagdoeken, sjaals, etc.: voor elk van uw kledingproducten heeft u een ruime keuze aan verpakkingen die u bovendien kunt personaliseren qua afmetingen, materialen en afwerkingen.
En als u toevallig uw producten moet verzenden...
Als u uw producten rechtstreeks naar uw klanten moet verzenden, doe dat dan veilig met onze verzenddozen: ze beschermen niet alleen de inhoud dankzij het stevige golfkarton, maar door de buiten- en binnenkant te bedrukken kunt u bovendien reclame maken voor uw merk en uw klanten verrassen met een bijzondere uitpakervaring.
ONTDEK
De verpakking is niet compleet zonder de bijpassende tas
Maak uw verpakking compleet met de shopping bags: deze papieren tassen zijn verkrijgbaar in vele modellen, kleuren en materialen, en vormen de ideale aanvulling om uw kleding te verpakken. Is er een betere manier om reclame te maken dan slenterende klanten met uw gepersonaliseerde papieren tassen in de hand?
PERSONALISEER