Driehoekige doosjes

Prismavormige doosjes met driehoekige bodem. Ze worden voorgelijmd geleverd. Perfect voor een karakteristieke verpakking van uw producten.

Zorg dat u opvalt

Verfijnd, bijzonder en stijlvol: uw kleine artikelen krijgen hiermee een verpakking die niet onopgemerkt blijft. Deze doosjes met driehoekige bodem maken uw klanten nieuwsgierig naar de artikelen die erin zitten. Daarbij vergeten ze zo uw logo niet en zullen ze het in de toekomst makkelijk herkennen.

De driehoekige doosjes zijn gemaakt van karton en zijn verkrijgbaar in 8 verschillende formaten. Kies de standaardafmetingen van de bodem (minimaal 40 mm, maximaal 120 mm) en de diepte (minimaal 34,6 mm, maximaal 103,9 mm) en creëer de verpakking die het beste bij u past. U kunt de buitenkant van het doosje ook laten lamineren (mat of glanzend). Dit is echter optioneel: besluit u niet te lamineren, dan wordt de bedrukking behandeld met beschermende lak.

Gebruikstoepassingen

De driehoekige doosjes zijn perfect voor een elegante presentatie. U kunt ze gebruiken tijdens promotie-evenementen voor uw merk, maar ze zijn ook handig op de planken van uw onderneming of in het algemeen bij de lancering van een nieuw product. Gebruik ze bijvoorbeeld voor het verpakken van kantoorartikelen, kostbare doosjes, onderdelen of bijouterie.

Met welke producten kunnen de doosjes gecombineerd worden?

Voor een stijlvolle verpakking kunt u ook zeshoekige doosjes gebruiken. Dit doosje met venster zorgt ervoor dat uw product zichtbaar is, ook als het nog dicht is.