Geniet gebonden voor grote oplagen

Geniet gebonden voor grote oplagen wordt gemaakt met licht papier om de verspreiding van uw product te vergemakkelijken en de verzendkosten laag te houden. U kunt uit diverse formaten en papiersoorten kiezen, zowel voor het binnenwerk als voor de omslag. Ideaal voor bedrijfsprofielen of commercieel materiaal voor beurzen of evenementen.

  • Twee formaten
  • Glanzend of mat papier

Tijdschriften voor postverzending, geniet

Tijdschriften gebonden met nietjes, voor verzending in grote oplagen. A4 of A5.

 

Lichtgewicht papier voor lagere portokosten

Speciaal met het oog op verzending per post, maken we gebruik van lichtgewicht 70 grs. papier. Door de bijzondere kwaliteit van dit papier bent u verzekerd van perfect drukwerk met een kwalitatieve uitstraling.

 

Goed in grote oplagen

Pixartprinting is gespecialiseerd in het drukken van grote oplagen: van 20.000 tot 100.000 exemplaren. Onze geavanceerde technologie en ruime, dagelijkse ervaring staan garant voor een snelle levering voor bijzonder concurrerende prijzen.

 

Andere producten voor verzending in grote oplagen

Naast de traditionele, met nietjes gebonden tijdschriften, vindt u bij Pixartprinting tal van andere afwerkingmogelijkheden voor magazines, brochures, boeken en mailings. Bijvoorbeeld tabloid tijdschriften of paperbacks.