Gelijmd gebonden voor grote oplagen

Gelijmd gebonden voor grote oplagen is bedoeld voor productcatalogi en -brochures met technische informatie en prijzen. Dankzij de twee verkrijgbare formaten, A4 en A5, en het bijzonder lichte papier is dit het perfecte product voor mailings.

  • Variërend aantal bladzijden
  • Twee formaten
  • Twee verschillende papiersoorten voor de omslag

Tijdschriften en brochures in grote oplage, paperback

Tijdschriften en brochures met een gelijmde, gefreesde rug, gedrukt op lichtgewicht papier.

 

Topkwaliteit in grote oplagen

De afwerking met een verlijmde rug, voorzien van een frees, geeft tijdschriften en brochures een luxere uitstraling dan nietjes. De drukkwaliteit van Pixartprinting draagt hier in grote mate aan bij. Omdat we dagelijks grote oplagen drukken voor klanten in heel Europa, kunnen we bovendien een snelle levering en een uiterst concurrerende prijs garanderen voor oplagen van 20.000 tot 100.000 exemplaren.

 

Lichtgewicht papier voor lagere portokosten

Het lichtgewicht 70 grs papier dat we voor de paperback tijdschriften en brochures gebruiken is van een bijzonder hoge kwaliteit. Het helpt u op de portokosten te besparen, zonder concessies te doen aan de ontwerpmogelijkheden en het drukresultaat.

 

Andere tijdschriften voor postverzending

Behalve een paperbackafwerking, biedt Pixartprinting tal van andere afwerkingen voor uw tijdschriften, brochures en mailings. Kijk bijvoorbeeld naar onze luxe gelijmd/genaaid gebonden producten of tabloid tijdschriften.