Waterdichte tas Survivor

Waterdichte tas voor buitengebruik met een rolsluiting en plastic gesp, waardoor waardevolle spullen beschermd blijven tegen vocht. Eenvoudig te bevestigen aan een tas of riem. Ideaal voor buitenpromoties en branding.

  • Productafmetingen: 33 x Ø 18 cm
  • Afdrukafmetingen: 14,5 x 14,5 cm
  • Gewicht: 90 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Niet bang voor de regen

Het weer zal geen probleem meer zijn. De waterdichte tas Survivor, van 190T tafpolyester met pvc, houdt de inhoud droog. Hij is verkrijgbaar in royal blauw, is compact (33 cm hoog met diameter van 18 cm) en licht (slechts 90 g): u kunt hem vullen en moeiteloos overal mee naartoe nemen.

Uw merk op de tas

Maak gebruik van de personalisatiemogelijkheid en promoot uw onderneming met dit product. Er is een rechthoekig gedeelte op het onderste deel van de tas, van 170x140 mm, waar u uw logo of boodschap kunt printen. De gebruikte druktechniek is de eenkleurige zeefdruk. Als u nog geen kleur voor de personalisatie in gedachten had, kunt u kiezen uit de 11 standaardopties die wij bieden.

Promoot uw merk bij de juiste gelegenheden

De waterdichte tas is een essentieel accessoire voor wie graag buiten sport en dus het risico loopt in een regenbui terecht te komen. Daarom is het een ideaal relatiegeschenk dat u op beurzen kunt uitdelen die in het teken staan van activiteiten als klimmen of trekking. De tas komt altijd wel van pas: uw klanten en medewerkers kunnen hun spullen ook meenemen naar het strand zonder het water te hoeven vrezen. En uiteraard zal uw merk goed zichtbaar zijn.

Nog meer producten voor sportievelingen

Nu u deze praktische tas voor uw klanten en medewerkers heeft, kunt u andere producten voor hun activiteiten toevoegen. In de tas past één van onze drinkflessen, die onmisbaar zijn om de dorst te lessen. Voor een lichte maaltijd hebben we de koeltas Brown. Als uw klanten en medewerkers tijdens het sporten graag naar muziek luisteren, kunt u ze blij maken met een smartphone-armband.