Koeltas Brown

Koeltas Brown. TNT 110 g/m² laminaat.

  • Afmetingen: 19 x 14 x 32 cm
  • Afdrukafmetingen: 11 x 10 cm
  • Gewicht: 48 g
Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Retrodesign, maximale effectiviteit

Om uw maaltijden ook buitenshuis goed te houden, hebben we deze betrouwbare en elegante lunchtas voor u: koeltas Brown. De klittenbandsluiting garandeert de thermische afsluiting van het grootste vak en daarmee de veiligheid. Aan de buitenkant lijkt de tas op een bruine kartonnen zak. In werkelijkheid is hij echter gemaakt van een niet-geweven stof. U zult zeker tevreden zijn met dit handige product. De afmetingen van deze tas zijn compact (19x14x32 cm) en hij weegt bijna niets (slechts 48 gr), maar is toch erg ruim.

Val op met dit product

Print uw logo of boodschap op een oppervlak van 110x100 mm in het midden van de koeltas door middel van zeefdruk met 1 kleur. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit 12 standaardkleuren, maar u kunt ook uw aangepaste kleur opgeven.

Profiteer optimaal van de personalisatiemogelijkheden om uw boodschap te promoten

De koeltas is een handig artikel voor wie buitenshuis eet tijdens werkdagen of gedurende het weekend of in de vakantie veel buiten is. Geef hem daarom cadeau bij elk buitenevenement waaraan uw onderneming deelneemt: dit gadget wordt altijd gewaardeerd. Ben u actief in de horeca en wilt u een afhaalservice bieden met een originele stijl, dan zorgt koeltas Brown ervoor dat uw publiek u niet zomaar vergeet.

Bied nog meer producten aan voor de lunch buitenshuis

In ons assortiment vindt u ook andere nuttige artikelen die aansluiten bij de wensen van uw klanten. Zoekt u een grotere koeltas dan Brown, dan is Kumla voor u het ideale product. Wilt u uw maaltijden ook in de magnetron kunnen opwarmen, kijk dan eens naar lunchbox Maalbox.