Koeltas Kumla

Kumla koeltas. Hoofdvak met ritssluiting en voorvak. Verstelbare schouderband. PEVA isolatievoering. Accessoires niet inbegrepen. 210D polyester.

  • Afmetingen: 20,3 x 15,2 x 15,2 cm
  • Afdrukafmetingen: 13 x 6 cm
  • Gewicht: 57 g
Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Zorg dat uw etenswaren vers blijven

Wie graag buitenshuis luncht en zijn eten op de juiste temperatuur wil houden, kan deze praktische en betrouwbare koeltas goed gebruiken. De koeltas Kumla, verkrijgbaar in rood, royal blauw en zwart, voldoet aan alle wensen. De isolerende voering van PEVA garandeert dat de etenswaren vers blijven en de schouderband kan versteld worden. Dankzij de rits kan het hoofdvak eenvoudig geopend worden. Ook heeft de tas een voorvak.

Gebruikstoepassingen

Een product als dit komt altijd van pas: zowel in de lunchpauze op het werk als tijdens uitstapjes in de vakantie. Daarom kunt u de gepersonaliseerde koeltas bij elke gelegenheid schenken, zowel op evenementen aan nieuwe klanten als op kantoor voor de feestdagen.

Uw merk op de koeltas

U kunt uw logo of boodschap op dit artikel laten printen: hiervoor zijn twee gedeeltes, met verschillende afmetingen:

  1. op de voorkant, 130x50 mm./
  2. op de achterkant, 120x80 mm.

De gebruikte druktechniek voor uw personalisatie is de eenkleurige zeefdruk. U kunt kiezen uit de 11 standaardopties of een eigen kleur opgeven.

Alle benodigdheden voor de lunch

Behalve dit product kunt u uw klanten en medewerkers ook andere personaliseerbare artikelen voor hun maaltijden buitenshuis geven. Als u ook dranken in de koeltas wilt doen, bekijk dan eens de waterfles Sky. Voor wie wijn- of bierflessen meeneemt, kan het multifunctionele kelnersmes met flesopener Milo van pas komen. Ook onze lunchtrommel is een leuk cadeau.