Fotoblok van acrylglas

Bij Pixartprinting vindt u talloze manieren om uw mooiste foto's af te drukken. Een van de origineelste is ongetwijfeld het fotoblok, een moderne lijst van acrylglas voor foto's in 15x10 cm formaat. U kunt het fotoblok op een plank zetten of op uw bureau, zo heeft u uw dierbaarste herinneringen altijd dichtbij. Bij het blok ontvangt u ook de door u gekozen foto die u makkelijk kunt omwisselen wanneer u maar wenst.

Een fotoblok met 'special effects'

Het fotoblok is een uniek cadeau. U kunt het personaliseren voor uw geliefde of voor een vriend of familielid, voor Kerstmis of Valentijnsdag. Het fotoblok is ook verkrijgbaar met 'special effects': u kunt een blok kiezen met sneeuweffect, met hartjes of met gouden of zilveren glitters.

U kunt de foto eenvoudig wisselen, zonder dat de versiering uit het blok valt.

Bestel uw fotoblok in een paar klikken!

U kunt uw fotoblok op deze pagina bestellen. Upload uw foto en personaliseer die met onze gratis online editor: u kunt hem bijsnijden, de kleuren aanpassen, tekst toevoegen of een afbeelding. Als u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u het product rechtstreeks thuis met onze stipte leveringen.

Fotoblokken en andere originele fotocadeaus

Bij Pixartprinting vindt u talloze fotocadeaus die u kunt personaliseren met uw dierbaarste herinneringen. Naast ons fotoblok, bieden we u ook elegante fotoposters, combineerbare photo tiles, prachtige afdrukken op canvas en zachte gepersonaliseerde kussens. Om uw foto's af te drukken op al deze ondergronden, gebruiken we de nieuwste afdruktechnologieën. Voor een perfect resultaat dat u kunt delen met de ontvangers van uw cadeaus.