Fotoproducten

Decoreer uw kantoor of woning met de fotoproducten van Pixartprinting. U kunt kiezen uit fotoschilderijen, afdrukken op canvas, fotopanelen, posters van topkwaliteit en wandtextielframes. Geniet lang van uw afbeeldingen en foto's en print ze op materialen die uw ruimtes op unieke en doeltreffende wijze decoreren.

Winterbestendige herinneringen
Print je foto's op canvas
De nieuwe gymtassen zijn er!
Verschillende maten,
alles past erin
Gepersonaliseerde kussens
Unieke cadeaus en decoraties
zoom icon
zoom icon
zoom icon
zoom icon
zoom icon

Alleen het beste voor uw exposities

Tentoonstellingen, festivals en exposities organiseren vereist grote zorg: de werken die u toont moeten tot in de details perfect zijn. Om u hierbij te helpen hebben we vijf fotoproducten voor u.

  1. Fotoschilderijen: druk uw afbeeldingen af op deze panelen met canvaseffect, die reeds gemonteerd worden geleverd. 
  2. Fotopanelen: voor het afdrukken van uw foto's in zeer hoge resolutie, kunt u kiezen uit aluminium, plexiglas en Forex. U kunt uw gewenste maten opgeven of formaten kiezen die op de website verkrijgbaar zijn. Bij selectie van een standaardformaat kunnen er ook afwerkingen worden gekozen.
  3. Afdrukken op canvas: dit is het meest gebruikte product voor kunstreproducties, met ook bedrukte randen.
  4. Wandtextielframes: dit zijn aluminium frames, voorzien van sleuven met keder (pvc profiel) zodat de doeken eenvoudig opgespannen kunnen worden. U kunt de afdrukstand selecteren en uit een van de 8 formaten kiezen. Als u eenmaal een frame heeft, kunt u ook alleen een doek kopen voor nieuwe afbeeldingen.
  5. Posters van topkwaliteit: als u hoge afdrukkwaliteit nodig heeft, dan is dit het ideale product voor u. Het materiaal van de poster, Ultraphotomatt, is namelijk perfect voor exposities en fototentoonstellingen. U kunt zelf de afmetingen kiezen en voor de laminering, die meerwaarde aan uw product geeft, zijn er maar liefst 10 opties.

Voor welke gelegenheden zijn de fotomaterialen geschikt?

Deze artikelen zijn ideaal voor alle soorten exposities: van bijeenkomsten tot culturele festivals, ze bieden afbeeldingen van hoge kwaliteit. De fotoproducten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. U kunt bijvoorbeeld uw studio of kantoor met afbeeldingen van de bedrijfsgeschiedenis decoreren of met leuke prints om de ruimte gezelliger te maken.

De perfecte presentatie voorbereiden

U heeft uw ruimtes opgeluisterd met onze fotoproducten. Doe er nog een schepje bovenop: bekijk onze categorie decoratie en inrichting om nog meer geschikte artikelen voor uw exposities te ontdekken.