Folderhouder

De folderhouder van transparant kunststof materiaal is slijtvast en bestand tegen voortdurende verplaatsingen van de ene ruimte naar de andere: van de toonbank van uw winkel naar de balie van een beursstand of een plank bij de ingang van uw café. Geef uw folders en kaarten de aandacht die ze verdienen.

  • 4 modellen

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Promoot uw merk op de juiste manier

Netheid, eenvoud en stijl: drie fundamentele elementen voor een goede communicatie, en die hebben onze folderhouders allemaal. U kunt uw folders verzamelen in een lichte, makkelijk te vervoeren en praktische houder. Klanten zullen onder de indruk zijn van uw stijl.

Kies het beste model

Pixartprinting biedt u vier opties. Als u op zoekt bent naar een eenvoudig ontwerp, kiest u een van onze folderhouders met één vak. Er zijn drie modellen beschikbaar: folderhouder A5 15,6x20x3,5 cm, folderhouder A4 21,7x30x4 cm en folderhouder ⅓ A4 10,5x20x3,5 cm. Als u op zoek bent naar een eleganter model, kunt u eens kijken naar ons model met drie vakken voor de folders (21,9x29,2x3,5 cm).

Gebruikstoepassingen folderhouders

Met onze folderhouders kunt u uw folders op één plek bewaren en op elegante wijze presenteren aan uw klanten. Omdat ze zo praktisch zijn, kunt u ze overal gebruiken: op kantoor, beurzen, evenementen en speciale gelegenheden waarbij u uw bedrijf wilt promoten.

Producten om te combineren met onze folderhouders

Bij Pixartprinting kunt u de flyers drukken die u in de houders kunt doen. Om tijd te besparen kunt u kiezen voor onze voorgeconfigureerde flyers. Om tafels in uw bedrijf of op de beurs mooi op te maken, kunt u bij ons uw visitekaartjes drukken die u vervolgens in onze visitekaartjeshouders kunt doen.