Brochures

Presenteer uw producten, uw bedrijf, het programma van uw evenement in een publicatie die voordelig en makkelijk te raadplegen is: kies voor de brochure, de ideale compacte optie waarin de ruimte optimaal benut kan worden en die ook bijzonder geschikt is voor verzending.

  • 9 papiersoorten
  • Laminering mogelijk

Informatiefolders

Een informatiefolder is een veelgebruikt communicatiemiddel, ondanks de opkomst van tal van digitale alternatieven. Zoals flyers, worden folders doorgaans verspreid onder een groot aantal mensen op drukbezochte plekken, zoals pleinen, scholen en winkelcentra. Ze bevatten informatie die op beknopte en heldere wijze wordt gepresenteerd en hebben als doel in een paar seconden een boodschap over te brengen. Informatiefolders worden vaak gebruikt in de gezondsheids-, preventie-, instructie-, politieke en toeristische sector. Bij Pixartprinting kunt u online uw gepersonaliseerde folders laten drukken. We bieden u tal van personaliseringsopties, zoals het formaat, het aantal vouwen en kantjes, de papiersoort en nog veel meer. Zo kunt u een folder op maat maken, helemaal in lijn met de huisstijl van uw bedrijf of vereniging.

Print gepersonaliseerde informatiefolders

Een gepersonaliseerde folder printen is een eitje bij Pixartprinting! U doet het in een paar klikken:

  1. Kies de opties die u wenst: u bepaalt het formaat, het aantal vouwen en kantjes, de papiersoort en de eventuele laminering.
  2. Download de nuttige template voor de juiste instelling van uw afdrukbestand, of vertrouw op Designer – onze online editor – voor het ontwerp van uw folders.
  3. Plaats uw bestelling en upload uw bestand om de aankoop te voltooien.

U ontvangt uw nieuwe folders rechtstreeks op uw kantoor, met onze snelle en stipte verzending. Bij vragen en bijzondere verzoeken staat onze klantenservice altijd voor u klaar.

Folders, flyers en brochures: de verschillen

Wat is het verschil tussen een folder, een flyer en een brochure? Deze drie communicatiemiddelen worden vaak door elkaar gehaald, maar elk heeft zijn eigen eigenschappen:

  • Folder: dit is een enkel bedrukt vel, een of meerdere keren gevouwen om een bepaald aantal kantjes te maken.
  • Flyer: dit is een enkel bedrukt vel dat niet gevouwen wordt.
  • Brochure: deze wordt gemaakt door een aantal bedrukte vellen te binden met nietjes of lijm.

Naast gepersonaliseerde folders vindt u op onze website ook folders, brochures en talloze andere producten. Bekijk onze producten in klein formaat en vind de beste voor u!