Mappen met flappen

Personaliseer uw mappen met flappen om uw documenten te ordenen of informatiemateriaal te verspreiden onder klanten of deelnemers van een evenement. Ook verkrijgbaar met houder voor visitekaartjes of met drie flappen om te voorkomen dat belangrijke papieren eruit vallen.

  • A4 of A5
  • Ook voor- en achterkant bedrukt
  • Veredeling mogelijk

Kartonnen mappen: personaliseerbaar en in hoge resolutie bedrukt

Kartonnen mappen zijn ideaal om uw documenten mee te nemen, te bewaren en op een stijlvolle manier te presenteren. Laat ze bedrukken met uw logo of afbeelding in hoge resolutie voor een perfecte eerste indruk en een professionele uitstraling.

Onze stevige kartonnen dossiermappen zijn ideaal voor het opbergen van aantekeningen of andere documenten. Zo heeft u alles handig bij elkaar en raken er geen papieren kwijt. Natuurlijk is een kartonnen dossiermap ook een uitstekend marketinginstrument en effectief promotiemiddel. Gebruik ze bijvoorbeeld op beurzen en evenementen om uw klanten en bezoekers offertes en belangrijke informatie mee te geven.

Unieke documentenmappen in uw huisstijl

Bij Pixartprinting kunt u uw documentenmappen precies zo vormgeven als u wilt en aanpassen aan uw huisstijl. Er zijn verschillende soorten en formaten, bijvoorbeeld kartonnen mappen met flappen, mappen met een visitekaartjeshouder of mappen met een extra dikke rug.

U kunt kiezen uit verschillende modellen en formaten:

  • Mappen van karton A4 met twee flappen en een rug van 0,5 cm
  • Mappen van karton A4 met visitekaartjeshouder en een rug van 0,5 of 1 cm
  • Mappen van karton A4 met drie flappen en een rug van 0,5 cm
  • Mappen van karton A5 met visitekaartjeshouder en een rug van 0,5 cm

Met onze handige online editor kunt u eenvoudig uw kartonnen mappen personaliseren met uw logo, afbeelding en tekst. Heeft u hulp nodig bij uw ontwerp, heeft u vragen of speciale verzoeken? Schakel dan onze professionele vormgevers in. Zij kunnen u helpen bij het corrigeren, bewerken of creëren van uw bestanden. Bestel uw kartonnen mappen eenvoudig online en ontvang ze thuis of op kantoor.

Dossiermappen van karton lamineren en veredelen

Er zijn ook verschillende extra opties om de opdruk op de dossiermappen van karton van een speciale afwerking te voorzien. Om de buitenkant van uw nieuwe kartonnen mappen te beschermen tegen krassen, raden wij aan om ze te lamineren, glanzend, mat of met soft-touch. Soft-touch-laminering geeft de map een luxe uitstraling en voelt tegelijkertijd prettig zacht aan.

Met veredeling kunt u bepaalde details van de afbeelding extra laten stralen. Met goudkleurige of zilverkleurige laminering kunt u details van uw afbeelding uitlichten en met spotlak krijgen ze een bijzonder 3D-effect. Ontdek de beste manier om uw afbeeldingen te verfraaien en creëer unieke kartonnen dossiermappen.

Documentenmappen online bestellen: snelle levering

Bij Pixartprinting kunt u uw nieuwe documentenmappen van karton snel online bestellen. Maak uw keuze uit de verschillende opties en download op deze pagina de handige template. Daarin vindt u de instructies voor het correct instellen van het drukbestand, voor een optimaal resultaat. Bestel nu uw documentenmappen van hoge kwaliteit, gedrukt in hoge resolutie met de nieuwste technologieën.

Dankzij onze snelle levering heeft u uw bestelling binnen enkele dagen in huis. Heeft u vragen over een bestelling, over onze producten of heeft u speciale verzoeken? Onze klantenservice helpt u graag verder.

Kartonnen mappen, kantoordrukwerk en promotie

Bij Pixartprinting bent u zeker van hoogwaardig drukwerk voor een scherpe prijs. We bestuderen nauwkeurig de eigenschappen van elk materiaal en zijn altijd op zoek naar de beste druktechnieken. Dankzij ons ruime assortiment bieden we voor elk communicatieproject een efficiënte oplossing.

Naast mappen van karton vindt u in ons ruime online assortiment nog talloze andere producten om uw projecten op originele wijze aan uw medewerkers en klanten te presenteren. Neem eens een kijkje bij onze personaliseerbare catalogi, en onze folders, verkrijgbaar in diverse formaten.

Pixartprinting heeft alles wat nodig is voor de promotie van uw project, evenement of bedrijf. Van allerlei soorten visitekaartjes, flyers en etiketten tot aan posters en beursdisplays: bij Pixartprinting vindt u het allemaal.