Kaartjes van pvc

De kaartjes van pvc zijn bedoeld voor badges, naamkaartjes of bezoekerspasjes op beurzen en bij concerten. Van de klassieke versie voor bedrijfsevenementen tot die met glitter voor muziekfestivals: creëer het kaartje dat het best bij de gelegenheid en uw wensen past.

  • Met gat of sleuf
  • 4 kleuren verkrijgbaar

Online pvc badges met stansgaatje of sleuf drukken

Dankzij de jarenlange ervaring van Pixartprinting drukt u eenvoudig en veilig online uw pvc badges met stansgaatje of sleuf

Tijdens professionele gelegenheden, zoals beurzen en evenementen, zijn pvc badges met stansgaatje of sleuf onmisbaar. Onze klanten kozen dit product voor:

  • bedrijfsbadges
  • identificatiepassen
  • bezoekerspassen
  • toegangspasjes
  • ID cards

Met Pixartprinting maakt u altijd het juiste product voor uw behoeften

Met ons is het drukken van pvc badges met stansgaatje eenvoudig en makkelijk. Dankzij onze lange ervaring op het gebied van online drukwerk op allerlei soorten materiaal en ons ruime aanbod aan producten, maakt u met Pixartprinting makkelijk en snel uw pvc pasjes met stansgaatje of sleuf.

Pasjes van pvc met stansgaatje: business perfect

Onze pvc badges met stansgaatje of sleuf voor om uw nek, worden gemaakt in het veelgebruikte standaardformaat 8,5 x 5,4 cm. Dankzij het stansgaatje kunt u de badge met een koordje om uw nek hangen.

Formaten

Beschikbaar in de diktes 0,5 mm en 0,76 mm, de pvc beursbadges met sleuf met een dikte van 0,76 mm kunnen ook op transparant pvc gedrukt worden. De pvc cards zijn dubbelzijdig bedrukbaar. Kies uw model pvc badge met stansgaatje of sleuf van Pixartprinting en zorg ervoor dat u en uw partners en collega's altijd goed herkenbaar zijn.

Uw pasje personaliseren

Om uw pvc badges met stansgaatje uniek te maken, kunt u een basiskleur selecteren en voor een goud of zilver metallic effect kiezen, of een parelmoer afwerking. Daarbij kunt u kiezen tussen het model "stansgaatje" of "sleuf", voor dikkere en bredere koordjes, en voor de plek van deze openingen.