Gelamineerde tassen

Gelamineerde nonwoven tassen met hengsels en vouwbare zijkanten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Afdruk op voor-/achterkant, ook verschillend, in maximaal 2 kleuren. Ideaal voor beurzen en evenementen, om monsters of illustratief materiaal mee te nemen.

Nonwoven gelamineerde tas – Pixartprinting

Bedruk je personaliseerbare draagtassen

Nonwoven is een gerecycled en recyclebaar materiaal dat middels thermoplastisch persen van polypropeen wordt vervaardigd. Het is ideaal voor tassen omdat het licht, voordelig en wasbaar is, maar tegelijkertijd ook over stevigheid en een grote draagkracht beschikt. Perfect dus voor boeken en promotiemateriaal.
 

Dankzij de laminering ziet de tas er niet alleen eleganter en luxueuzer uit, maar is hij ook steviger en duurzamer. Bovendien is hij ruimer dan de andere stoffen tassen (45x35cm met 15cm vouwbare zijkanten). Verkrijgbaar in 3 schitterende kleuren: zwart, wit en taupe en met afmetingen van 45x35cm, met vouwbare zijkanten van 15cm voor meer inhoud en handige lange hengsels voor over de schouder. De tas kan aan één of beide kanten bedrukt worden met zeefdruk in één van de 12 beschikbare kleuren.
 

Upload je afbeelding en maak je prijsopgave, of ontdek de andere stoffen tassen van Pixartprinting: van nonwoven met rits of gestanste handvatten, of van katoen voor een meer natuurlijke uitstraling.