Papieren tassen met platte hengsels

De tassen met platte hengsels zijn ontworpen om weinig ruimte in te nemen en zich naar uw behoeften te vormen: de draagtas wordt uitgevouwen wanneer deze wordt gevuld en past zich zo aan al uw producten aan. Een veelzijdige oplossing, ideaal voor winkels, afhaaldiensten en vele andere commerciële activiteiten.

  • Kleuren: wit en lichtbruin
  • Aan beide zijden te bedrukken
  • Platte handgrepen

Papieren tassen met platte hengsels "Flatbag"

De papieren tassen met platte hengsels model "Flatbag" hebben een eenvoudige structuur zonder bodem, die zich gemakkelijk aanpast aan de inhoud. Ze zijn voorzien van handige platte papieren handvatten en kenmerken zich door grote stevigheid. Ze kunnen dus worden gebruikt voor een breed scala aan producten en sectoren, van kleding tot voedingsmiddelen. Met Pixartprinting heb je de mogelijkheid om jouw gepersonaliseerde papieren tassen met platte hengsels te bedrukken. Dit kan via deze pagina, in slechts een paar klikken!

Selecteer de configuratie-opties die je verkiest, dien je bestelling in en upload je drukbestand om de aankoop te voltooien.

Gepersonaliseerde platte tassen

Op deze pagina heb je de mogelijkheid om de personalisatie-opties te kiezen die je verkiest voor het bedrukken van jouw platte tassen:

  • Formaat: S, M of L.
  • Materiaal: wit of havanakleurig kraftpapier.

Bedruk het oppervlak van de tassen met jouw grafische ontwerp (zoals je logo of een promotiebericht) en maak ze direct herkenbaar!

"Flatbag" en andere modellen van papieren tassen

In onze uitgebreide catalogus vind je veel modellen van papieren tassen om te personaliseren. Naast de papieren tassen "Flatbag", raden we je ook aan om een kijkje te nemen bij onze Take-away tassen en Flessentassen. Ontdek ze allemaal!