Standaardtassen

Ze zijn licht en praktisch, en verkrijgbaar in twee modellen, diverse formaten en talloze kleuren. De voor- en achterkant kunnen met dezelfde afbeelding gepersonaliseerd worden.

fsc icon
Dit product is FSC ™ -gecertificeerd
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Laat je draagtassen van papier bedrukken bij Pixartprinting

Draagtassen van papier: een verantwoorde keuze

Duurzame reclamemiddelen kunnen tegenwoordig werkelijk verschil maken, zeker nu het milieu een steeds prominentere rol in onze levens krijgt. Voeg de daad bij het woord en kies voor onze composteerbare papieren draagtassen. Plastic tassen van grote winkelketens hebben een grote negatieve impact op ecosystemen. Bij Pixartprinting kun je online personaliseerbare, composteerbare draagtassen bestellen. Creëer zelf je ontwerp, bijvoorbeeld in lijn met je huisstijl, en laat het door ons op je duurzame tassen drukken.

Bestel je draagtassen van papier makkelijk online

De papieren draagtassen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en talloze mooie kleuren. Je kunt uit zes verschillende formaten met een smalle bodem kiezen, of uit vier formaten met een brede bodem. Er zijn maar liefst 14 kleuren beschikbaar. De tassen kunnen gepersonaliseerd worden met je eigen ontwerp, bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Dit kun je zelf aanleveren in een afdrukbestand. Een template en instructies hiervoor vind je op de productpagina. Er zijn vier kleuren voor de afdruk mogelijk.

De papieren draagtassen van Pixartprinting zijn gemaakt van biokraftpapier, een materiaal dat bijzonder geschikt voor bedrukking is én vriendelijk voor het milieu, van de vervaardiging tot de afdanking.

De techniek die wij gebruiken om je afbeeldingen op de papieren draagtassen aan te brengen is de flexodruk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een paar flexibele drukvormen voor een nauwkeurige afdruk van hoge kwaliteit. Deze methode is zeer kosteneffectief voor grote oplagen, aangezien de initiële productiekosten over het grote aantal producten worden gespreid.

Op de productpagina kun je heel makkelijk zelf alle gewenste opties selecteren, van het formaat tot de kleur van de afdruk, het aantal exemplaren en de leverdatum. Dan zie je direct kosteloos de prijsopgave, waardoor je weet waar je aan toe bent. Kies voor de knowhow en betrouwbare service van Pixartprinting. Wij bieden niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar maken ook gebruik van de meest geavanceerde druktechnieken. Zo ben je gegarandeerd van een hoogwaardig product dat snel geleverd wordt.