Keramieken mok Santos

Keramieken mok conform de norm EN128751. Vaatwasmachinebestendig, ook als de mok bedrukt is. Inhoud 330 ml. Wordt in een wit kartonnen doosje geleverd.

  • Afmetingen: 9,7 x ø 8,2 cm
  • Afdrukafmetingen: 4,5 x 6 cm
  • Gewicht: 340 g
Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Een veelgevraagde gadget

Zoekt u een gratis gadget waarmee u opvalt bij uw klanten? Producten die dagelijks worden gebruikt zijn daarvoor heel geschikt: daarom is keramieken mok Santos de juiste keus. De afmetingen (hoogte 9,7 cm en diameter 8,2 cm) en de inhoud van 330 ml maken deze mok tot een handzaam en tegelijkertijd betrouwbaar product.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Dit product is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, blauw, rood en oranje. Voor wat betreft de personalisatie kunt u uw logo of boodschap printen door middel van tampondruk met 1 of 2 kleuren. Via deze techniek wordt een oppervlak van 30x50 mm bedrukt; u kunt kiezen of u hiervoor de linker- of rechterzijde wilt gebruiken. Voor de eerste tint van de tampondruk heeft u behalve een aangepaste kleur ook de keuze uit 12 standaardkleuren; de tweede kleur is optioneel en biedt de keuze uit een aangepaste kleur of de 11 mogelijkheden die u op de site vindt. De mok mag in de vaatwasser, zonder risico voor de bedrukte delen (conform de norm EN 128751).

Gebruikstoepassingen

Mok Santos is perfect voor evenementen in de voedingsmiddelensector: u kunt de mok aanbieden bij proeverijen en als gratis gadget cadeau geven. Bestel dit artikel ook voor op kantoor: handig voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

Producten om met mok Santos te combineren

U kunt dit artikel combineren met de thermosbeker Torino: een mooie combinatie om aan uw klanten cadeau te geven, twee gepersonaliseerde gadgets die zeker in de smaak vallen.