Golfparaplu Karl 30”

30" polyester paraplu met metalen schacht en baleinen en houten handgreep.

  • Afmetingen: 100 x ø 130 cm
  • Gewicht: 480 g
Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Laat uw merk ook in de regen stralen

Als u telkens nieuwe manieren zoekt om uw merk te promoten, dan zult u met de automatische golfparaplu Karl een nog groter publiek bereiken. Hij vormt een praktisch instrument om uw merk uit te dragen; u kunt hem met uw logo of boodschap bedrukken.

Uw klanten zullen zeker blij zijn met de paraplu, die op regenachtige dagen goed van pas zal komen. Hij heeft een diameter van 130 cm en biedt bescherming tegen wind en regen. Bovendien is hij makkelijk te openen met het automatische mechanisme. Dankzij de houten handgreep, het frame en de baleinen van metaal is hij een stevig product.

Gebruikstoepassingen

Deel deze handige personaliseerbare gadget uit op beurzen en evenementen, zodat uw klanten u zich zeker herinneren. De paraplu Karl is ook bijzonder geschikt voor het sponsoren van sportevenementen en om uw merk tijdens toernooien bekendheid te geven.

Laat de paraplu Karl het woord voor u doen

U kunt een gedeelte van 205x215 mm met uw logo of boodschap bedrukken, dankzij een zeefdruk met 1 of 2 kleuren. Met deze techniek kunt u voor de eerste kleur kiezen uit de 12 al aanwezige opties, of een eigen kleur toevoegen. Voor de tweede kleur, die optioneel is, heeft u de keuze uit 11 opties. U kunt sowieso ook zelf een kleur opgeven.

Er zijn veel kleuren beschikbaar voor uw paraplu. U kunt kiezen uit wel 14 mogelijkheden: azuurblauw, felgroen, royal blauw, oranje, groen, geel, zwart en wit, groen en wit, wit, rood en wit, blauw en wit, marineblauw, rood en zwart.

Welke artikelen kunnen met de paraplu Karl gecombineerd worden?

Voor uw promotionele activiteiten hebben we talloze gepersonaliseerde gadgets, ook voor de vrije tijd. Als u een paraplu zoekt die wat kleiner en handzamer is, bekijk dan eens de driedelige paraplu van 21,5".