4-in-1 oplaadkabel C-Troup

USB-gegevens- en oplaadkabel van ABS-kunststof met 4 aansluitingen: USB-adapter, twee micro USB-adapters en een type C-adapter.

Afmetingen: 12,5 x 3 x 0,6 cm Gewicht: 17 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Een relatiegeschenk dat altijd van pas komt

Maak uw klanten blij met de 4-in-1 oplaadkabel C-Troup met een USB-adapter, twee micro-USB-adapters en een type C-adapter. Dankzij dit praktische cadeau zullen zij u zich zeker herinneren: met deze handige en compacte kabels (slechts 17 g zwaar en met een grootte van 12,5x3x0,6 cm) geeft u ze een gadget die dagelijks van pas zal komen. Als u het ABS-kunststof gedeelte met uw logo of boodschap bedrukt, zult u nog makkelijker door uw klanten onthouden worden.

Gebruikstoepassingen

Dankzij zijn hoge bruikbaarheid is de oplaadkabel een perfect cadeau voor elke activiteit: van promotionele evenementen tot beurzen en sponsoring.

Uw persoonlijke touch

Allereerst kunt u kiezen uit de kleuren zwart, wit, rood en royal blauw. Daarna kunt u uw logo of boodschap op een gedeelte van 15x15 mm van de kunststof behuizing afdrukken. Hiervoor zijn twee technieken beschikbaar: tampondruk met 1 of 2 kleuren en digitale vierkleurendruk. Bij tampondruk kunt u voor de eerste kleur kiezen uit de 12 aanwezige kleuren op de website of een eigen kleur opgeven. Wilt u ook een tweede kleur gebruiken, dan heeft u de keuze uit 11 standaardkleuren, plus de mogelijkheid van een eigen optie.

Gebruik de 4-in-1 oplaadkabel met andere producten

We hebben voor de technologische wensen van uw klanten nog een ander artikel, de 5-in-1 oplaadkabel Squad. Daarnaast kunt u op onze website nog vele andere gepersonaliseerde gadgets op het gebied van technologie vinden.